Close
Így néz ki egy 70 millió dolláros lakás, ha Versace tervezte

Így néz ki egy 70 millió dolláros lakás, ha Versace tervezte

A New York-i ingatlan minden négyzetméteréről süt a „la dolce vita”.

A New York-i lakások luxuséletet kínálnak, de ezek közül is kiemelkedik az a 70 millió dolláros, azaz 25,4 milliárd forintos ingatlan, amely egykor Gianni Versace tulajdonában volt.

A lakás enteriőrjét is ő álmodta meg a la dolce vita jegyében.

A hatemeletes kastélyban tizenhét szoba található, de kialakítottak benne nappalit és étkezőt, könyvtárat, edzőtermet, játéktermet, moziszobát, valamint irodát is.

A neoklasszikus stílusú házat 1950-ben építették, és a híres olasz tervező vásárolta meg 1995-ben 7,5 millió dollárért. Ahogy az várható volt,

a divatikon teljesen átalakította a rezidenciát, hozzátéve azt a ragyogást, ami a Versacéra volt jellemző.

Az egyedi elemek közé tartoznak a klasszikus oszlopok, a mozaikok, a márványpadló és a festett mennyezet is. Az egyik helyiség mennyezetére 19. századi, firenzei palotából származó elemek kerültek, amiket

úgy csodálhatunk meg, mintha a Sixtus-kápolna lenne.

Úgy tudni, a mostani tulajdonosok 2005-ben, közvetlenül a Versace családtól vásárolták meg a harminc millió dollárért a rezidenciát, hogy aztán aprólékosan helyreállítsák régi fényét.

(Forrás: RobbReport, fotók: Travis Mark)

 

luxusingatlan | ingatlan | luxusház | new york | luxuslakás

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram