Close
Így néz ki egy 70 millió dolláros lakás, ha Versace tervezte

Így néz ki egy 70 millió dolláros lakás, ha Versace tervezte

A New York-i ingatlan minden négyzetméteréről süt a „la dolce vita”.

A New York-i lakások luxuséletet kínálnak, de ezek közül is kiemelkedik az a 70 millió dolláros, azaz 25,4 milliárd forintos ingatlan, amely egykor Gianni Versace tulajdonában volt.

A lakás enteriőrjét is ő álmodta meg a la dolce vita jegyében.

A hatemeletes kastélyban tizenhét szoba található, de kialakítottak benne nappalit és étkezőt, könyvtárat, edzőtermet, játéktermet, moziszobát, valamint irodát is.

A neoklasszikus stílusú házat 1950-ben építették, és a híres olasz tervező vásárolta meg 1995-ben 7,5 millió dollárért. Ahogy az várható volt,

a divatikon teljesen átalakította a rezidenciát, hozzátéve azt a ragyogást, ami a Versacéra volt jellemző.

Az egyedi elemek közé tartoznak a klasszikus oszlopok, a mozaikok, a márványpadló és a festett mennyezet is. Az egyik helyiség mennyezetére 19. századi, firenzei palotából származó elemek kerültek, amiket

úgy csodálhatunk meg, mintha a Sixtus-kápolna lenne.

Úgy tudni, a mostani tulajdonosok 2005-ben, közvetlenül a Versace családtól vásárolták meg a harminc millió dollárért a rezidenciát, hogy aztán aprólékosan helyreállítsák régi fényét.

(Forrás: RobbReport, fotók: Travis Mark)

 

FOLYTASD EZZEL
Ha az eddigi brutál drágulás nem lett volna elég: elképesztő árrobbanás történt az ingatlanpiacon
Ez jelenleg a világ legnépszerűbb építménye
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom