Close
Minden benne van ebben a videóban, amiért imádni lehet Japánt

Minden benne van ebben a videóban, amiért imádni lehet Japánt

Japánnal egyszerűen nem lehet betelni. Elvégre kevés olyan ország van a világon, ahol békésen megférnek egymás mellett a múlt tradíciói és a jövő pillanatai.

És akkor még nem beszéltünk az egész évben szemet gyönyörködtető természeti szépségekről, a hihetetlenül gazdag történelemről, a kultúráról, a pagodákról, a templomokról, a szentélyekről, a futurisztikus épületekről, vagy a vidéki Japán érintetlenségéről. Az ország egy valóságos misztikum, maga a titokzatosság és a nyugodtság.

Ez a videó Japán valamennyi oldalát tökéletesen visszaadja.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

 

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom