Close
Tízezrek nézik élőben a repülőgépek drámai küzdelmét a hatalmas viharban Angliában

Tízezrek nézik élőben a repülőgépek drámai küzdelmét a hatalmas viharban Angliában

Közel százezren nézik a legnagyobb videómegosztó oldalon élő streamben, hogyan küzdenek a Heathrow repülőtéren a pilóták azzal, hogy biztonságosan letegyék a gépeket a tomboló viharban.

Vörös jelzést adott ki a meteorológiai szolgálat az Eunice vihar miatt Londonra és környékére, emiatt folyamatosak a járattörlések és késések. Az Egyesült Királyság repülőterei arra kérik az utasokat, hogy folyamatosan tájékozódjanak a fejleményekről.

Közben a már levegőben lévő repülők pilótái emberfeletti küzdelmet folytatnak, hogy biztonságosan letehessék a tomboló szélben a gépeket.  Az eseményeket a Heathrow repülőtér élőben közvetíti a Youtube-csatornáján.

(Nyitókép: Getty Images)

szél | repülőtér | utazás | repülő | heathrow

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Az iparosodás előtti világ emlékét őrzi Skócia elbűvölő fekete falva

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom