Close
Most Te is beköltözhetsz a Gucci-házba egy éjszakára

Most Te is beköltözhetsz a Gucci-házba egy éjszakára

A hazai mozikban már bemutatták “A Gucci-ház” című filmet, amelyben olyan ikonikus sztárok játszanak, mint Al Pacino, Jared Leto vagy Lady Gaga. Egy éjszakára azonban bárki a bőrükbe bújhat, megnyitja ugyanis kapuit a film helyszínéül szolgáló ikonikus comói villa, a Balbiano.

“A Gucci-ház” szabályosan berobbant a hazai mozikba, ez pedig nem csak a sztárdömpingnek köszönhető, hanem annak a mesés környezetnek is, amelyben a film játszódik.

A Villa Balbiano, amely az Al Pacino által játszott Aldo Gucci otthona, egy csodálatos rezidencia a Comói-tó partján.

A 16. században épült villa egyetlen különleges éjszakára Airbnb-vé alakul 2022 márciusában.

A hat hálószobás, hat fürdőszobás villa a környék egyik legnagyobb magánlakása, melyet műalkotások, egyedi szobrok, 17. századi freskók díszítenek. A fényűző hangulatot az aranyozott tükrök, stukkók, márvány fürdőszobák fokozzák.

Az antik belső terek mellett azonban a kert is lélegzetelállító. A rezidencia privát mólóval és csónakházzal rendelkezik, így bárki számára lehetőséget biztosít

egy exkluzív csónakázásra Olaszország egyik legnagyobb taván.

A Villa Balbiano-t 2022. március 30-án veheti birtokába egy szerencsés vendég kísérőjével, feltéve, ha december 6-án ő lesz a leggyorsabb, aki leadja foglalását és kifizeti az ott tartózkodás 1125 dolláros, azaz nagyságrendileg 370 ezer forintos díját.

(Forrás: RobbReport, fotók: Bruno Erhs)

villa balbiano | gucci | mozi | comoi-tó | al pacino

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram