Close
Nézz körül ebben a paradicsomi hotelben, ahol Vilmos és Katalin nyaral!

Nézz körül ebben a paradicsomi hotelben, ahol Vilmos és Katalin nyaral!

A hercegi pár a Bahamákon, ezen belül is Paradise Islanden piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Vilmos és Katalin az Atlantis nevű üdülőhelyen, a Cove hotelben fejezik be karibi körútjukat, mely a világjárvány kezdete óta az első királyilag jóváhagyott utazásuk, és többek között olyan, irigylésre méltó programpontokból állt, mint csokoládékóstolás egy maja kakaófarmon, búvárkodás Belize-ben és Bob Marley egykori jamaicai otthonának meglátogatása.

A kiruccanás persze nem csupán öncélú vakáció, hanem egyben tisztelgés Erzsébet királynő előtt is,

aki idén ünnepli trónralépésének platina jubileumát, vagyis hetvenedik évfordulóját.

A Cove az üdülőhelyen található öt szálloda egyike, egy csupa lakosztályokból álló toronyépület, amelyből két strandra is rálátni.

Egész Atlantis népszerű nyaralóhely a hírességek körében, például a Royal hotel négyszáznegyven négyzetméteres Bridge lakosztályában, mely éjszakánként huszonötezer dollárba (nyolc és félmillió forintba) kerül, többek között Oprah Winfrey, Kim Kardashian és a néhai Michael Jackson is megszállt, de a Cove csak felnőtteknek fenntartott medencéjénél is szinte biztos, hogy ismert emberekkel futunk össze.

Nem tudjuk, ez a Bahamák luxushoteleit is érint-e, de egy híres dizájner szerint alapjaikban alakulnak át a szállodák idén. Aki pedig még nem tudja, melyik tengerparton heverje ki az évet, az a világ legkülönlegesebbjei között találhat némi inspirációt.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Ron Starr/The Cove at Atlantis/Travel and Leisure, Getty Images)

katalin hercegné | nyaralás | atlantis | vilmos herceg | paradise island

FOLYTASD EZZEL

Katasztrofális a helyzet az aszály miatt, a folyók élővilága is veszélybe került Angliában

„Kötelező” csókolóznod, ha ezeken a helyeken jársz Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom