Close
Nézz körül ebben a paradicsomi hotelben, ahol Vilmos és Katalin nyaral!

Nézz körül ebben a paradicsomi hotelben, ahol Vilmos és Katalin nyaral!

A hercegi pár a Bahamákon, ezen belül is Paradise Islanden piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait.

Vilmos és Katalin az Atlantis nevű üdülőhelyen, a Cove hotelben fejezik be karibi körútjukat, mely a világjárvány kezdete óta az első királyilag jóváhagyott utazásuk, és többek között olyan, irigylésre méltó programpontokból állt, mint csokoládékóstolás egy maja kakaófarmon, búvárkodás Belize-ben és Bob Marley egykori jamaicai otthonának meglátogatása.

A kiruccanás persze nem csupán öncélú vakáció, hanem egyben tisztelgés Erzsébet királynő előtt is,

aki idén ünnepli trónralépésének platina jubileumát, vagyis hetvenedik évfordulóját.

A Cove az üdülőhelyen található öt szálloda egyike, egy csupa lakosztályokból álló toronyépület, amelyből két strandra is rálátni.

Egész Atlantis népszerű nyaralóhely a hírességek körében, például a Royal hotel négyszáznegyven négyzetméteres Bridge lakosztályában, mely éjszakánként huszonötezer dollárba (nyolc és félmillió forintba) kerül, többek között Oprah Winfrey, Kim Kardashian és a néhai Michael Jackson is megszállt, de a Cove csak felnőtteknek fenntartott medencéjénél is szinte biztos, hogy ismert emberekkel futunk össze.

Nem tudjuk, ez a Bahamák luxushoteleit is érint-e, de egy híres dizájner szerint alapjaikban alakulnak át a szállodák idén. Aki pedig még nem tudja, melyik tengerparton heverje ki az évet, az a világ legkülönlegesebbjei között találhat némi inspirációt.

(Forrás: Travel and Leisure, képek: Ron Starr/The Cove at Atlantis/Travel and Leisure, Getty Images)

vilmos herceg | nyaralás | the cove | katalin hercegné | atlantis

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram