Két órával tovább ünnepelhetik a királynőt a brit kocsmákban

A négynapos hétvégén az általában este tizenegy órakor bezáró kocsmákban egészen egy óráig ünnepelhetik II. Erzsébet uralkodásának hetvenedik évfordulóját.

A britek számára a kocsmába járás a kultúra szerves része, különösen szívesen térnek be a pubokba akkor, ha ünneplésre van okuk.

Márpedig II. Erzsébet királynő uralkodásnak jubileuma ilyen alkalom.

Tudják ezt a döntéshozók is, nem csoda, hogy lehetőséget teremtettek arra, hogy a királynő koronázásának hetvenedik évfordulóján,

június 2. és 5. között tovább tarthassanak nyitva a kocsmák.

A hosszú hétvégén az angliai és a walesi pubok, amelyek általában csupán este tizenegyig tartanak nyitva, a kormány javaslata értelmében két órával tovább fogadhatják a vendégeket.

Az intézkedés nem példa nélküli, hiszen a királynő kilencvenedik születésnapján, Harry herceg és Meghan Markle esküvőjekor, valamint a labdarúgó világbajnokság ideje alatt is meghosszabbított nyitva tartás mellett üzemelhettek a kocsmák.

(Forrás: Food&Wine, fotó: Getty Images)

Erzsébet királynő | kocsma | Anglia | koronázás | jubileum

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom