Close
Autósmozizni hív Erzsébet királynő

Autósmozizni hív Erzsébet királynő

A brit uralkodó (és stábja) igencsak kreatívnak bizonyul a világjárvány ideje alatt. Nemrég a ginbizniszbe szállt be, most pedig vendégeket vár a királyi család nyári rezidenciájára, ahol autósmozit nyit egy hétvégére.

Békeidőben pihenésre használja a família a híres sandringhami birtokot, szeptember végén viszont egy nagy közösségi fimnézésnek lesz a házigazdája. A háromnapos esemény szeptember 25-én kezdődik, a vásznon pedig olyan filmeket vetítenek, mint az 1917, a Rocketman, A legnagyobb showman, a Vaiana, a Bohém rapszódia, vagy a Csillag születik. A jegy ára negyvenkét dollár (nagyjából tizenkétezer forint), de plusz tízért lehet prémiumbelépőt is vásárolni, amelyért nagyobb parkolóhely, egy kis asztal, szék és pattogatott kukorica jár. Az előadások délután egykor, háromkor, valamint este kilenckor kezdődnek.

A hivatalos honlapról kiderül, hogy a parkolóban érkezési sorrendben osztják ki a jegyeket, a járművek egymástól megfelelő távolságra, az előre kijelölt helyeken állhatnak le. Ha esetleg a vendég elfelejtett magával rágcsálni valót vagy italt vinni, nem kell aggódnia, mert mozgó árusok közlekednek a kocsik között.

A Buckingham Palota sajtóközleménye szerint II. Erzsébet és Fülöp herceg szeptember második felében látogat el Sandringhambe, de a fesztiválon nem vesznek részt. A Londontól mintegy százhatvan kilométerre, északra található norfolki birtokon ősszel és télen egyéb eseményeket is rendeznek a közös almaszedéstől kezdve a karácsonyi vásárig.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom