Close
Autósmozizni hív Erzsébet királynő

Autósmozizni hív Erzsébet királynő

A brit uralkodó (és stábja) igencsak kreatívnak bizonyul a világjárvány ideje alatt. Nemrég a ginbizniszbe szállt be, most pedig vendégeket vár a királyi család nyári rezidenciájára, ahol autósmozit nyit egy hétvégére.

Békeidőben pihenésre használja a família a híres sandringhami birtokot, szeptember végén viszont egy nagy közösségi fimnézésnek lesz a házigazdája. A háromnapos esemény szeptember 25-én kezdődik, a vásznon pedig olyan filmeket vetítenek, mint az 1917, a Rocketman, A legnagyobb showman, a Vaiana, a Bohém rapszódia, vagy a Csillag születik. A jegy ára negyvenkét dollár (nagyjából tizenkétezer forint), de plusz tízért lehet prémiumbelépőt is vásárolni, amelyért nagyobb parkolóhely, egy kis asztal, szék és pattogatott kukorica jár. Az előadások délután egykor, háromkor, valamint este kilenckor kezdődnek.

A hivatalos honlapról kiderül, hogy a parkolóban érkezési sorrendben osztják ki a jegyeket, a járművek egymástól megfelelő távolságra, az előre kijelölt helyeken állhatnak le. Ha esetleg a vendég elfelejtett magával rágcsálnivalót vagy italt vinni, nem kell aggódnia, mert mozgó árusok közlekednek a kocsik között.

A Buckingham Palota sajtóközleménye szerint II. Erzsébet és Fülöp herceg szeptember második felében látogat el Sandringhambe, de a fesztiválon nem vesznek részt. A Londontól mintegy százhatvan kilométerre, északra található norfolki birtokon ősszel és télen egyéb eseményeket is rendeznek a közös almaszedéstől kezdve a karácsonyi vásárig.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Soha nem látott Van Gogh-rajzot mutattak be Amszterdamban
Nagy lazítások jönnek, csupán alig néhány korlátozás marad érvényben Hollandiában
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom