Close
Saját gint dobott piacra Erzsébet királynő

Saját gint dobott piacra Erzsébet királynő

A Sandringham Gin a királynő egyik rezidenciájáról származó alkotóelemeket tartalmazza, nagyjából húszezer forintért vásárolható meg.

Júliusban a Buckingham Palota már egyszer bemutatta saját ginjét, melyet akkor a palota kertjeiből összegyűjtött növényi anyagokkal készítettek el.

Mivel azonban II. Erzsébet átköltözött Norfolkba, a Sandringham-házba, hogy ott vészelje át a pandémia időszakát, elkészülhetett a Sandringham Gin is, amelyet szintén a birtokról származó alapanyagokból állítottak elő.

Úgy tudni, a gin fő alapanyaga a datolyaszilva és a mirtusz növény, a szeszes italokat pedig a WhataHoot szeszfőzde állította elő a királynő birtokától mindössze tizenöt percre található üzemében. A félliteres palackok ára ötven font, azaz nagyjából húszezer forint, és kizárólag az Egyesült Királyságban kerülnek kereskedelmi forgalomba.

Ez is érdekelhet:

Erzsébet királynő | gin | alkohol | Anglia | ital

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram