Close
Itt a lehetőség, hogy vonattal fedezzünk fel négy kontinenst, öt nemzeti parkot és húszgyönyörű várost

Itt a lehetőség, hogy vonattal fedezzünk fel négy kontinenst, öt nemzeti parkot és húszgyönyörű várost

Szinte az egész világot körbeutazhatjuk egy ötvenhat napos vonatút keretein belül.

A különleges utazást a Railbookers szervezi: gondosan kiválasztották a legnépszerűbb úti célokat, és az alapján állították össze a tökéletes útvonalat. Azt mondják, elképzelni sem lehet, hogy a résztvevők mennyi mindent látnak és tapasztalnak meg egy ilyen kalandos vakáció során.

Az ötvenhat napos vonatút négy kontinensen, tizenöt országon, huszonkét városon és öt nemzeti parkon vezet keresztül.

Olyan ikonikus helyekre kalauzolja el az utasokat, mint például a kínai nagy fal, a moszkvai Vörös tér, a Central Park New Yorkban, vagy a Buckingham-palota, az Eiffel-torony, a Kolosszeum, Velence lagúnái és Auszria császári palotái.

Ráadásul ez csak a kezdet, hiszen a Transzszibériai vasútvonalon keresztül egészen Mongóliáig vezet az út, ahol egy tradicionális jurtában lehet tölteni egy éjszakát. Másnap folytatódik a túra, az ázsiai állomások között szerepel például Peking és Hongkong is, majd következhet Ausztrália felfedezése, végül pedig az Egyesült Államok legnagyobb városai és lenyűgöző nemzeti parkjai.

Az út számos kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz, például városnéző túrákat, transzfert és étkezéseket, a kontinensek közti ugráláshoz szükséges három repülőjegyet azonban nem. A világ körüli vonatozás ára nagyjából százezer forintra jön ki naponta, a teljes kaland ára kis híján hatmillió forint.

“A legtöbb utazó számára egy élet is kevés ahhoz, hogy ennyi mindent megtapasztaljon, de amikor csatlakoznak hozzánk, csupán egyetlen vonatútra van szükség. Mindannyian utaztunk már sokat repülővel vagy hajóval, de ha igazán ki akarjuk élvezni a tájak sokszínűségét, akkor semmi sem versenyezhet a vonatozással” – magyarázta John Vavrina, a Railbookers alelnöke. Ha bővebben is érdekel a lehetőség, erre tessék tovább.

Van egy jó hírünk.

Megjelent a Roadster magazin első nyomtatott kiadása, amelyben olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szép lett, reméljük, neked is tetszeni fog.

Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazin első számát.

Ez is érdekelhet:

(Képek: Railbookers)

Close