Close
Idén újra megtartják Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát Budapesten

Idén újra megtartják Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát Budapesten

Tavaly ugye elmaradt.

Idén ismét megnyitja kapuit a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, a város egyik legszebb helyszínén, a Vörösmarty téren. A november 19-én induló és december 31-ig tartó vásár családi menüvel, sok izgalmas meglepetés rendezvénnyel és természetesen a járványhelyzetben a biztonságot szem előtt tartó intézkedésekkel érkezik – írja az Énbudapestem.hu.

Fontos szempont volt, hogy a budapestiek is úgy érezzék, ez a vásár nekik is szól, és nem csak egy hangulatos turistalátványosság.

A szakmai zsűri által elbírált, közel ötven kézműves árus egyedi portékákkal készül az ünnepekre, ide sorozatgyártott tucatáruval nem lehetett bekerülni.

Hasonlóan lényeges újítás, hogy idén speciális családi menüket és 1500 forintos egytálételeket is találunk majd a gasztronómiai standoknál – olvasható a cikkben.

A vásár látogatása védettségi igazolványhoz kötött, a vendéglátó egységeknél idén készpénzmentes vásárlást vezetnek be.

(Forrás: Énbudapestem.hu, fotók: Getty Images)

2021 | budapest | advent | vörösmarty tér | hangulat

FOLYTASD EZZEL

Idén nem nyit ki az ország egyik legjobb síterepe

Elképesztő, mennyire befolyásolja még mindig az utazásunkat a koronavírus

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram