Close
Idén újra megtartják Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát Budapesten

Idén újra megtartják Európa egyik legszebb karácsonyi vásárát Budapesten

Tavaly ugye elmaradt.

Idén ismét megnyitja kapuit a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár, a város egyik legszebb helyszínén, a Vörösmarty téren. A november 19-én induló és december 31-ig tartó vásár családi menüvel, sok izgalmas meglepetés rendezvénnyel és természetesen a járványhelyzetben a biztonságot szem előtt tartó intézkedésekkel érkezik – írja az Énbudapestem.hu.

Fontos szempont volt, hogy a budapestiek is úgy érezzék, ez a vásár nekik is szól, és nem csak egy hangulatos turistalátványosság.

A szakmai zsűri által elbírált, közel ötven kézműves árus egyedi portékákkal készül az ünnepekre, ide sorozatgyártott tucatáruval nem lehetett bekerülni.

Hasonlóan lényeges újítás, hogy idén speciális családi menüket és 1500 forintos egytálételeket is találunk majd a gasztronómiai standoknál – olvasható a cikkben.

A vásár látogatása védettségi igazolványhoz kötött, a vendéglátó egységeknél idén készpénzmentes vásárlást vezetnek be.

(Forrás: Énbudapestem.hu, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Csodás a látvány, úgyhogy özönlenek a turisták Közép-Amerika legaktívabb vulkánjához
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom