Close
Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Közel harminc éve nem történt olyan New Yorkban, mint ami novemberben kezdődött, és egészen márciusig tart.

Ez pedig nem más, mint a pop-art atyjaként ismert Andy Warhol retrospektív kiállítása – legutóbb ugyanis 1989-ben nyílt hasonló tárlat a cseh származású kultikus figura kedvenc városában.

A Whitney Múzeumban látható háromszáz tételes kiállítás elsősorban arra keresi a választ, hogyan lett Warhol a világtörténelem egyik legfelkapottabb, legsikeresebb művésze.

Az Andy Warhol A-tól B-ig és vissza címen futó tárlaton Warhol korai időszakából, illetve a kritikusok szerint kevésbé fontos és érdekes korszakaiból származó alkotásokat is megnézhetünk március végéig.

 (Fotók: Getty Images)

 

new york | Whitney múzeum | retrospektív | pop art | andy warhol

FOLYTASD EZZEL

Két napig Budapesten minden a whiskyről és a prémium párlatról fog szólni

Kávéval töltik meg az Akváriumot október első vasárnapján

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom