Close
Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Közel harminc éve nem történt olyan New Yorkban, mint ami novemberben kezdődött, és egészen márciusig tart.

Ez pedig nem más, mint a pop-art atyjaként ismert Andy Warhol retrospektív kiállítása – legutóbb ugyanis 1989-ben nyílt hasonló tárlat a cseh származású kultikus figura kedvenc városában.

A Whitney Múzeumban látható háromszáz tételes kiállítás elsősorban arra keresi a választ, hogyan lett Warhol a világtörténelem egyik legfelkapottabb, legsikeresebb művésze.

Az Andy Warhol A-tól B-ig és vissza címen futó tárlaton Warhol korai időszakából, illetve a kritikusok szerint kevésbé fontos és érdekes korszakaiból származó alkotásokat is megnézhetünk március végéig.

 (Fotók: Getty Images)

 

FOLYTASD EZZEL
Péntektől egy hatalmas vízió részesei lehetnek a budapestiek
Európa legszebb borfesztiválját rendezik Budapesten
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom