Close
Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Ha pop-art, kiállítás és New York, akkor az csak Andy Warhol lehet

Közel harminc éve nem történt olyan New Yorkban, mint ami novemberben kezdődött, és egészen márciusig tart.

Ez pedig nem más, mint a pop-art atyjaként ismert Andy Warhol retrospektív kiállítása – legutóbb ugyanis 1989-ben nyílt hasonló tárlat a cseh származású kultikus figura kedvenc városában.

A Whitney Múzeumban látható háromszáz tételes kiállítás elsősorban arra keresi a választ, hogyan lett Warhol a világtörténelem egyik legfelkapottabb, legsikeresebb művésze.

Az Andy Warhol A-tól B-ig és vissza címen futó tárlaton Warhol korai időszakából, illetve a kritikusok szerint kevésbé fontos és érdekes korszakaiból származó alkotásokat is megnézhetünk március végéig.

 (Fotók: Getty Images)

 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom