Close
Nyolc Airbnb, amely akár egy varázslatos Wes Anderson-film helyszíne is lehetne

Nyolc Airbnb, amely akár egy varázslatos Wes Anderson-film helyszíne is lehetne

A madridi pasztellrózsaszín enteriőrtől egy különleges oregoni loft lakásig – ezekben a rövid távra kibérelhető ingatlanokban bárki úgy érezheti magát, mintha egy Wes Anderson által megálmodott világba csöppent volna.

Wes Anderson filmjeinek világa vizuálisan lenyűgöző.

Tele van ragyogó pasztell színekkel, stílusos szimmetriával, vidámsággal és kecsességgel.

A filmrendező legújabb alkotása, az Asteroid City hamarosan a mozikba kerül, ennek megünneplésére pedig az Airbnb készített egy összeállítást olyan lakásokról, amelyek tökéletesen illeszkednek Anderson stílusához és akár egy filmes díszletként is funkcionálhatnának.

Íme, a kedvenceink:

Retro Caravan Nights, Auckland, Új-Zéland

The Courtyard Suite, Margate, Egyesült Királyság

Greek Retro Decor & Wes Anderson’s Movies Design, Thessaloniki, Görögország

Off the Grid and Forty Feet Up, Oregon, Egyesült Államok

UFO ‘Futuro-styled flying saucer’, Redberth, Egyesült Királyság

Kind of Blue 1959 Airstream, Kalifornia, Egyesült Államok

Private island, Hvaler, Norvégia

City centre flat, Madrid, Spanyolország

Közben egyre több népszerű úti cél tiltja be az Airbnb-t. Erről ebben és ebben a cikkünkben írtunk. Az Airbnb pedig pert indított.

(Forrás: Timeout, fotók: Airbnb)

lakás | airbnb | ingatlan | wes anderson

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram