Close
Igencsak elakadt a lélegzetünk ettől az ingatlantól, amely Magyarországra költözhetne felőlünk

Igencsak elakadt a lélegzetünk ettől az ingatlantól, amely Magyarországra költözhetne felőlünk

A White Salmon-folyó partján terül el ez hatalmas ingatlan, amely négy részből, a főépületből, egy stúdióból, egy műhelyből és egy kocsibeállóból áll.

A ház külső jegyei alapján egy farmházra hasonlít, a belső tér a rétegelt lemez, beton és acél minimalista palettájából alakul ki.

 

Az épületegyüttest olyan fotósoknak és festőknek tervezték, akik a tájképek készítésére szakosodtak, mert a művész szoros összeköttetésben maradhat a természettel munka közben is úgy, hogy közben tető van a feje fölött. Valahogy így:

Ez is érdekelhet:

egyesült államok | White Salmon | ház | ingatlan | otthon

FOLYTASD EZZEL

Bárki megszállhat abban a dubaji penthouse-ban, amiért még Beyoncé is rajong

Azonnal könnyű tavaszi napsütés jár át ettől a gyönyörű dizájnerháztól

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram