Close
Igencsak elakadt a lélegzetünk ettől az ingatlantól, amely Magyarországra költözhetne felőlünk

Igencsak elakadt a lélegzetünk ettől az ingatlantól, amely Magyarországra költözhetne felőlünk

A White Salmon-folyó partján terül el ez hatalmas ingatlan, amely négy részből, a főépületből, egy stúdióból, egy műhelyből és egy kocsibeállóból áll.

A ház külső jegyei alapján egy farmházra hasonlít, a belső tér a rétegelt lemez, beton és acél minimalista palettájából alakul ki.

 

Az épületegyüttest olyan fotósoknak és festőknek tervezték, akik a tájképek készítésére szakosodtak, mert a művész szoros összeköttetésben maradhat a természettel munka közben is úgy, hogy közben tető van a feje fölött. Valahogy így:

Ez is érdekelhet:

ház | White Salmon | otthon | egyesült államok | ingatlan

FOLYTASD EZZEL

Tizenkét év után újra megnyílik Ázsia legnagyobb vasútállomása

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom