Close
Titokzatos sötét kunyhó a dél-amerikai dzsungelben

Titokzatos sötét kunyhó a dél-amerikai dzsungelben

Tavak, lagúnák és túraútvonalak ölelik körbe ezt a dél-chilei házat, amely a kalandvadászok számára tökéletes állomáshely lehet.

A fekete fahomlokzat remekül beleillik az erdei környezetbe, mindehhez jön a nyitott alaprajzú, kompakt belső tér, mindkét emelethez egy terasz, és a hatalmas ablakfal, amely egyrészt pazar kilátást biztosít a közeli völgyre, továbbá természetes fényben fürdeti a belvilágot. Halandó érte már be ennél jóval kevesebbel is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Tucroquis)

FOLYTASD EZZEL
Így tesz a környezet­tudatosságért a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron
Luxus spa és négyszáz lakásos társasház készül a központi pályaudvar köré Manchesterben
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom