Close
Találtunk egy titokzatos sötét kunyhót a dél-amerikai dzsungelben

Találtunk egy titokzatos sötét kunyhót a dél-amerikai dzsungelben

Tavak, lagúnák és túraútvonalak ölelik körbe ezt a dél-chilei házat, amely a kalandvadászok számára tökéletes állomáshely lehet.

A fekete fahomlokzat remekül beleillik az erdei környezetbe, mindehhez jön a nyitott alaprajzú, kompakt belső tér, mindkét emelethez egy terasz, és a hatalmas ablakfal, amely egyrészt pazar kilátást biztosít a közeli völgyre, továbbá természetes fényben fürdeti a belvilágot. Halandó érte már be ennél jóval kevesebbel is.

 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Tucroquis)

ház | otthon | chile

FOLYTASD EZZEL

A világ egyik legrangosabb építészeti fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza

Megtaláltuk az üzletet, ahol életed kanapéját tervezheted meg megengedhető áron

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram