Close
Egy kis északi stílusú karácsonyért a Wild Flower Barba érdemes beülni

Egy kis északi stílusú karácsonyért a Wild Flower Barba érdemes beülni

A karácsonynak nem feltétlenül kell csillogónak, tarkának és glitteresnek lennie – vallják a budapesti bázisú, slow lifestyle virágstúdióban, a Wild Flower Barban, ahol december 5-től 23-ig mesés földszínekkel, természetes illatokkal, különleges növényekkel és értékálló ajándékokkal készülnek az ünnepre. 

Nemrég mi is jártunk náluk, és megtudhattuk, hogy milyen szezonális virágcsokrokat, valamint kompozíciókat készítenek rendezvényekre, installációkhoz, esküvőkre, lakásokba, magazinokba vagy egyszerűen a hétköznapokra.

Olyan csokrokat alkotnak, amiről az embereknek eszébe jut valami: egy pillanat az életükből, egy hely vagy egy sztori.

December 5-én kívül-belül új ruhába öltöztetik imádott kis boltjukat, hogy december 23-ig Nordic Marketté alakuljon át a Vitkovics Mihály utcai kis sarok. A friss virágok helyét más szépségek veszik át: üvegbúrába bújtatott fenyők, csodaszép koszorúk, dán illatgyertyák, fali makramék, északi stílusú kaspók, növényes könyvek, meseszép noteszek, praktikus clutch-ok, és még sok minden más. Ráadásul ezen az eseményen debütálnak a limitált szériás kutyaszettjeik: nyakörvek és pórázok, cool but cozy jeligével.

Nordic XMAS Market a Wild Flower Barban.

wild flower bar | karácsony | nordic market | virág | budapest

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram