Újraindul a fapados légitársaság ezen a háború miatt lezárt útvonalon

A Wizz Air nemrég jelentette be, hogy újraindítja egyes izraeli járatait, most pedig azt adta hírül, hogy márciustól ismét repülnek a gépei Budapest és Kisinyov között.

A légitársaság a magyar fővárosból hetente két alkalommal közlekedik majd Moldovába.

A budapesti útvonal mellett pedig a velencei Marco Polo Nemzetközi Repülőtérről is újraindítja járatait Kisinyovba.

A Wizz Air, amely tavaly 60,3 millió utast szállított, jelenleg 196 Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, és egészen meglepő dologgal készül a nyárra.

(Forrás: MTI, képek: Getty Images)

Kisinyov | járatok | moldova | újraindulás | újraindul

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram