Close
A Wizz Air is meglépi, amit a legtöbb nagy légitársaság már kötelezővé tett

A Wizz Air is meglépi, amit a legtöbb nagy légitársaság már kötelezővé tett

A Wizz Air december 1-től a repülőgépjáratain a fedélzeti személyzet minden tagjától elvárja, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, speciális esetekben az oltást kiválthatja a rendszeres antigén- vagy PCR-teszt.

A közlemény szerint az új szabályozást az utasok, valamint a személyzet egészségének és biztonságának védelme, illetve a Wizz-járatok zavartalan üzemeltetésének érdekében vezetik be.

Az átoltottságot a légitársaság bázisain a helyi előírásoknak megfelelően, a helyi hatóságok és egészségügyi intézmények segítségével kívánja elérni.

A Wizz Air légitársaság az idén márciussal zárult 2020/2021-es pénzügyi évét 739 millió euró, az előző évi 2,761 milliárd eurónál 73,2 százalékkal alacsonyabb bevétel mellett 576 millió euró veszteséggel zárta, az előző évi 281 millió eurós nyereséggel szemben. A Wizz Air Európa leggyorsabban növekvő diszkont légitársasága jelenleg száznegyvenkét darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet.

Eközben a spanyol egészségügyi minisztérium frissítette a magas kockázatú országok listáját – ezek azok a területek, ahonnan a beutazókra szigorúbb korlátozások vonatkoznak.

(Forrás: MTI, fotók: Wizz Air)

légitársaság | személyzet | wizz air | oltás | repülés

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom