Close
Meggondolta magát a Wizz Air Moszkvával kapcsolatban

Meggondolta magát a Wizz Air Moszkvával kapcsolatban

Nemrég írtunk arról, hogy a Wizz Air újraindítaná a Moszkva és Abu-Dzabi közötti járatát, most azonban úgy tűnik, letett erről a tervről.

A Reuters cikke szerint a légitársaság a közösségi médiában felmerült kritikákra reagált, amelyek között voltak a légitársaság bojkottjára való felhívások is,

a cég a közleményében viszont „az iparági ellátási láncok korlátaira” hivatkozott.

A Twitteren a Wizz Air a kritikákra reagálva korábban azt közölte, hogy a járatot az Abu-Dzabiban működő vállalata fogja üzemeltetni, amely az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett és az öböl menti állam szabályai szerint működő légitársaság.

A londoni tőzsdén jegyzett Wizz Air 49 százalékos részesedéssel rendelkezik a Wizz Air Abu Dhabiban, amelynek repülőgépei az európai légitársaság nevét és márkajelzését viselik. A vállalat 51 százaléka az abu-dzabi állami vagyonalap, az ADQ tulajdonában van.

Abu-Dzabiból más út célokra ugyanakkor indulnak új járatok októbertől.

(Forrás: Index, Reuters, képek: Unsplash)

wizz air abu dhabi | wizz air | moszkva | abu dzabi

FOLYTASD EZZEL

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Ez a weboldal nagy segítség lehet, ha külföldre költöznél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom