Close
Új útvonallal és járatokkal bővít a Wizz Air októberben

Új útvonallal és járatokkal bővít a Wizz Air októberben

A Wizz Air a megnövekedett kereslet miatt kilenc budapesti járatát sűríti, egy népszerű napfényes úti célra pedig új járatot indít.

A heti tizennégy új járatnak köszönhetően az egzotikus Abu-Dzabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó is könnyebben elérhetővé válik, és tovább bővül a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is.

Basel

Emellett október elejétől a népszerű egyiptomi üdülőváros, Sarm es-Sejk is közvetlenül elérhető lesz Budapestről heti két alkalommal.

Sarm es-Sejk

Azoknak, akik most tervezik az utazást, külön jó hír, hogy szeptember 20-ig rendkívüli, húsz százalékos kedvezménnyel foglalhatók jegyek ezekre az útvonalakra, a sűrített járatokra és az új útvonalra október 6-i indulással.

Nem ez az egyetlen egyiptomi úti cél, amelyre októbertől utazhatunk a Wizz Airrel.

(Forrás: Wizz Air, képek: Getty Images)

menetrend | Egyiptom | wizz air | repülőjegy | Sarm es-Sejk

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram