Close
A WizzAir is meglépte a kötelezőt az oroszokkal kapcsolatban

A WizzAir is meglépte a kötelezőt az oroszokkal kapcsolatban

A WizzAir légitársaság ideiglenesen felfüggesztette Oroszországba induló és onnan érkező járatait.

Az MTI tájékoztatása szerint az ukrajnai és a moldovai légtérzár miatt március 1-ig felfüggeszti az Oroszországba induló és az onnan érkező járatait a WizzAir.

Szintén fontos változás, hogy a WizzAir a moldovai fővárosba, Chisinauba (KIV) induló járatai március 4-ig a romániai Iasi (IAS) nemzetközi repülőtérre érkeznek és onnan is indulnak.

Mint ismert, a WizzAir már csütörtökön bejelentette ukrajnai járatainak felfüggesztését az orosz katonai hadművelet miatt. Ezzel párhuzamosan sorra zárják le a légterüket az országok az orosz utasszállítók elől. Erről ebben a cikkünkben írunk részletesen.

(Forrás: MTI, fotó: Getty)

utazás | repülőgép | ukrajna | orosz járatok | repülés

FOLYTASD EZZEL

Gyalog, lóháton és kerékpárral is bejárhatjuk Erdély gyönyörű új túraútvonalát

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom