Close
Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

Váratlan döntést hozott a WizzAir: több mint öt hónap után Oroszországba is indít gépeket a légitársaság

A Wizzair öt hónapja függesztette fel az összes, Oroszországba tartó járatát, októbertől azonban újra küld gépeket a légitársaság az orosz fővárosba.

A WizzAir ugyanis ősztől újraindítja a járatait Abu-Dzabi és Moszkva között, a légitársaság abu-dhabi székhelyű vegyesvállalata, a Wizzair Abu Dhabi egészen pontosan október 3-tól fogja üzemeltetni a napi járatot.

A Sky News azt is kiemelni, hogy más emirátusi légitársaságok – mint az Emirates – az ukrajnai invázió után is küldtek járatokat az Orosz Föderációba.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Sky, CNN,  Index)

oroszország | wizzair | moszkva | abu dhabi | ukrajna

FOLYTASD EZZEL

Szinte sokkolta a turistát, amikor meglátta, mennyibe kerül egy üveg víz a hotel minibárjában

Ha Olaszországban dolgoznál, ezekben a munkakörökben érdemes próbálkoznod

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram