Close
Remek akcióval készül egy izlandi légitársaság a közelgő nőnapra

Remek akcióval készül egy izlandi légitársaság a közelgő nőnapra

Valószínűleg mindannyiunk életében akadnak olyan nők, akik képesek inspirálni minket, akik nagy hatással vannak ránk. Nos, az izlandi WOW Air szeretne tudni róluk.

A 2011-ben alapított WOW Air egy fapados légitársaság Reykjavíkban, Izlandon, ahonnan több mint huszonegy célpontba indít járatokat Európa, Kanada és Észak-Amerika területére. A közelgő nőnap alkalmából a társaság most arra kéri (leendő) amerikai utasait, hogy közösségi oldalaikon osszanak meg történeteket az őket leginkább inspiráló nőkről.

Március nyolcadikáig várják a jelöléseket, lehet az illető anyuka, tanárnő, barátnő, nővér – a lényeg, hogy olyan nő legyen, aki rendkívül pozitív kisugárzással bír. A bejegyzésben szerepelnie kell a #wowwoman hashtagnek, illetve meg kell jelölni benne a @wowair légitársaságot, hogy megtalálhassák a sztorit. Március nyolcadikán, vagyis a nemzetközi nőnapon a WOW Air megosztja majd saját oldalán a legjobb, legmeghatóbb történeteket, a szerencsés nyertesek pedig két-két repülőjegyet kapnak az általuk kiválasztott járatra.

Izland – ahol a társaságot alapították – már hosszú évek óta küzd a nemi egyenlőségért. Érdekesség, hogy itt választották meg az első női államfőt a világon. Vigdís Finnbogadóttir 1980-ban lett Izland negyedik köztársasági elnöke, akit négyszer is újraválasztottak. Ennek fényében nem csoda, hogy a szigetországban jelenleg is egy hölgy, Katrín Jakobsdóttir tölti be a miniszterelnöki tisztséget.

Az ország szépségével nem tudunk betelni:

izland | | nyereményjáték | WOW Air | légitársaság

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom