Close
Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Upper East Side-i stílus és hamisítatlan wyomingi vidéki szépség egyesül gyönyörűen. Kérnénk szépen a kulcsait!

A CLB építésziroda tervezte meg ezt a két nyeregtetős házrészből álló házat egy New York-i pár számára, méghozzá a hegyvidékes Teton Range-ben, Wyomingban. Az építészek szerint

az absztrakt agrárépítészet találkozik a gyönyörű, modern belső részletekkel, melyből a Mountain West és az Upper East Side építészetének tökéletes házassága jön létre.

Mi is szívből gratulálunk a frigyhez.

A ház két, pajtaszerű részből áll, melyeket sötét cédrus borít, és lapos üvegfolyosó köt össze. A kétemeletes épületek alakjukban nagyon is a vidéki ranchokat elevenítik fel, a végső kialakításban viszont lehetetlen nem látni a kortárs elemeket.

Az óriási ablakok a síelésre alkalmas hegyekre tekintenek, és a végtelenül gomolygó, hófehér felhőkre, valamint csodás természetre, ami olyan finom és kedves, hogy azonnal megnyugtatja a lelket. A házban több hálószobát is kialakítottak, valamint nem egy műalkotást is kiszúrhatunk a szobákban, melyeket nagyon ízlésesen szórtak el a ház több pontján.

Varázslatosan szép lett, eléggé megüdülnénk itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Matthew Millman

vidék | műalkotás | ranch | amerika | teton range

FOLYTASD EZZEL

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Elképesztő környezetben fekszik Kevin Costner pazar és egyébként kiadó birtoka

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram