Close
Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Upper East Side-i stílus és hamisítatlan wyomingi vidéki szépség egyesül gyönyörűen. Kérnénk szépen a kulcsait!

A CLB építésziroda tervezte meg ezt a két nyeregtetős házrészből álló házat egy New York-i pár számára, méghozzá a hegyvidékes Teton Range-ben, Wyomingban. Az építészek szerint

az absztrakt agrárépítészet találkozik a gyönyörű, modern belső részletekkel, melyből a Mountain West és az Upper East Side építészetének tökéletes házassága jön létre.

Mi is szívből gratulálunk a frigyhez.

A ház két, pajtaszerű részből áll, melyeket sötét cédrus borít, és lapos üvegfolyosó köt össze. A kétemeletes épületek alakjukban nagyon is a vidéki ranchokat elevenítik fel, a végső kialakításban viszont lehetetlen nem látni a kortárs elemeket.

Az óriási ablakok a síelésre alkalmas hegyekre tekintenek, és a végtelenül gomolygó, hófehér felhőkre, valamint csodás természetre, ami olyan finom és kedves, hogy azonnal megnyugtatja a lelket. A házban több hálószobát is kialakítottak, valamint nem egy műalkotást is kiszúrhatunk a szobákban, melyeket nagyon ízlésesen szórtak el a ház több pontján.

Varázslatosan szép lett, eléggé megüdülnénk itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Matthew Millman

amerika | teton range | agrár | dizájn | hegy

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom