Close
Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Wyoming varázslatos hegyeire néz ez a megkapóan szép villa

Upper East Side-i stílus és hamisítatlan wyomingi vidéki szépség egyesül gyönyörűen. Kérnénk szépen a kulcsait!

A CLB építésziroda tervezte meg ezt a két nyeregtetős házrészből álló házat egy New York-i pár számára, méghozzá a hegyvidékes Teton Range-ben, Wyomingban. Az építészek szerint

az absztrakt agrárépítészet találkozik a gyönyörű, modern belső részletekkel, melyből a Mountain West és az Upper East Side építészetének tökéletes házassága jön létre.

Mi is szívből gratulálunk a frigyhez.

A ház két, pajtaszerű részből áll, melyeket sötét cédrus borít, és lapos üvegfolyosó köt össze. A kétemeletes épületek alakjukban nagyon is a vidéki ranchokat elevenítik fel, a végső kialakításban viszont lehetetlen nem látni a kortárs elemeket.

Az óriási ablakok a síelésre alkalmas hegyekre tekintenek, és a végtelenül gomolygó, hófehér felhőkre, valamint csodás természetre, ami olyan finom és kedves, hogy azonnal megnyugtatja a lelket. A házban több hálószobát is kialakítottak, valamint nem egy műalkotást is kiszúrhatunk a szobákban, melyeket nagyon ízlésesen szórtak el a ház több pontján.

Varázslatosan szép lett, eléggé megüdülnénk itt.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Matthew Millman

dizájn | ház | villa | síelés | agrár

FOLYTASD EZZEL

Úszó „szigetvárost” épít az óceánszint emelkedése miatt a kedvelt luxusnyaralóhely

Van egy tuti ingatlan-ötleted? Az Airbnb most 38 millió forinttal megtámogatja

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom