Close
Sohasem volt ennyire könnyű prémium teákat találni

Sohasem volt ennyire könnyű prémium teákat találni

Beindították a tealokátort!

A Zhao Zhou teaház biztos pont, ha kiváló minőségű ázsiai teákra vágyunk, legyen szó japán matcháról, nepáli zöld teákról, jünnani puerekről, tajvani oolongokról, és így tovább.

Mivel a Tálos Gábor által vezetett teás zarándokhely nyáron csak heti három napot van nyitva, úgy döntöttek, gondolnak azokra, akik szívesen kóstolnák a teáikat a városban sétálva. Ezért aztán összeszedték és tealokátor néven közkinccsé tették azokat a kávézókat, bisztrókat, éttermeket és boltokat, ahol ezt megtehetjük. Ide kattintva mi is megszemlélhetjük, mit tud ez a radar. Annyit mondunk, hogy jó néhány pont felvillant rajta!

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom