Close
Sohasem volt ennyire könnyű prémium teákat találni

Sohasem volt ennyire könnyű prémium teákat találni

Beindították a tealokátort!

A Zhao Zhou teaház biztos pont, ha kiváló minőségű ázsiai teákra vágyunk, legyen szó japán matcháról, nepáli zöld teákról, jünnani puerekről, tajvani oolongokról, és így tovább.

Mivel a Tálos Gábor által vezetett teás zarándokhely nyáron csak heti három napot van nyitva, úgy döntöttek, gondolnak azokra, akik szívesen kóstolnák a teáikat a városban sétálva. Ezért aztán összeszedték és tealokátor néven közkinccsé tették azokat a kávézókat, bisztrókat, éttermeket és boltokat, ahol ezt megtehetjük. Ide kattintva mi is megszemlélhetjük, mit tud ez a radar. Annyit mondunk, hogy jó néhány pont felvillant rajta!

budapest | zhao zhou | tea | ázsiai | tealokátor

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram