Close
A hygge életérzéshez látványos lámpák is tartoznak

A hygge életérzéshez látványos lámpák is tartoznak

A dánok szerint boldogságuk titka a hygge, ami egy élmény, egy hangulat. Egy biztonságos, otthonos közeg, amelyben a szeretteinkkel vagyunk jelen, ahol a nyugalom, a kényelem átjárja minden porcikánkat. Amikor bekuckózunk egy fotelbe, puha takaró alá bújunk, és meggyújtunk egy gyertyát, vagy hangulatvilágítást kapcsolunk.

A Zori lámpakollekció ezt a skandináv életérzést hirdeti megjelenésében. A Ceramika Design által megalkotott kiegészítők három színben, bézsben, fehérben és feketében érhetők el.

Az egyedülálló lámpabúrák lyukain a fény sejtelmesen halad keresztül, hogy a csillagos égboltot idézze meg.

A lámpák környezetbarátak, a lámpaernyők kerámiából, a rojtok pedig pamutból készültek. Az eszközök tökéletes kiegészítői lehetnek a hálószobáknak, de remekül mutathatnak a nappali egyik hangulatos sarkában, vagy egy zárt loggián.

A magyar dizájnerek is maradandót alkottak ezen a területen. Koczka Kristóf és Miklósi Ádám a dizájnszakma Oscarját, a Red Dotot vihette haza lámpakollekciójával.

(Forrás: Behance, fotó: Podorozhnyi Andrii)

világítástechnika | kortár design | lámpa | világítás | design

FOLYTASD EZZEL

Neogótikus toronyból lett elképesztő lakóépület az ikonikus Tribune Tower

Így néz ki Frank Sinatra egykori otthona

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram