Hemzsegnek a zsebtolvajok ezeknél a kedvelt európai látványosságoknál

Egy biztosítótársaság a kutatásai alapján összeállított egy listát a legnépszerűbb látványosságokról – amelyek a zsebtolvajok körében is igen népszerűek. Aki erre jár, legyen különösen éber!

Kevés frusztrálóbb dolog van annál, mint amikor ellopják a telefonunkat, különösen nyaralás közben. Mivel Európában sok túlzsúfolt város van, ahol könnyen belefeledkezünk az építészet vagy az ókori romok látványába, és elmulasztunk vigyázni a zsebünkre, nem meglepő módon a velünk ellentétben éber zsebesek ezt megpróbálják kihasználni.

De pontosan mely látnivalóknál kell igazán odafigyelni erre? Ennek járt utána a brit Quotezone.co.uk utasbiztosító, az ún. „európai zsebtolvajlási indexet” használva. Ez a mutató azt értékeli, hogy az egyes országok öt legfontosabb turisztikai látványosságáról írt beszámolók milyen arányban említik a zsebtolvajlást.

párizs | turizmus | zsebtolvaj | Európa | róma

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom