Close
Magyarok tehetik Marbella legmenőbb helyévé az El Paseo del Mart

Magyarok tehetik Marbella legmenőbb helyévé az El Paseo del Mart

Spanyolország trendi tengerpartján, a Costa del Solon nyitott éttermeket és bárokat a magyar gasztronómia egyik formálója. 

A budapesti Kempinski Hotellel folytatott sikeres együttműködés után (ÉS Bisztró, ÉS Deli) a hotellánc vezetősége a dél-spanyolországi szállodájának lobby- és vendégtér-átalakítására, újrapozicionálására és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására kérte fel a Zsidai Csoportot.

Ennek eredményeként tavasszal nyitott meg az El Paseo del Mar gasztronómiai központ a Baltazár Bar&Grill grill étteremmel, a Black Rose The Bar koktél- és borbárral, a tengerparti Spíler Beach Club étteremmel és a hotel medencéinél található Spíler Pool Barral.

Az El Paseo del Mar gasztronómiai központot a Zsidai Csoport hozta létre, üzemeltetését pedig a hotellel közösen végzik. Az El Paseo del Mar egységhez tartozó két étteremért és két bárért, továbbá a szálloda közösségi területeinek újjáépítése során a helyek építészeti kialakításáért, a dizájnért, gasztronómiai koncepciójukért és az arculatokért a Zsidai Csoport felelt; a belsőépítészeti átalakítások átgondolására és megtervezésére Bara Ákos belsőépítészt bízták meg.

Az étel- és italválaszték kialakításánál egyaránt odafigyeltek Andalúzia gasztronómiai kultúrájára, a helyi friss alapanyagokra, illetve a lakosok igényeire és a turisták elvárásaira.

A hotel nem titkolt szándékaként a marbellaiakat is szeretné aktívan bevonni, tehát a hotelvendégek mellett megnyitja kapuit a nagyközönség számára is.

Zsidai Zoltán Roy a nyitásokkal kapcsolatban elmondta, nagyon örülnek és büszkék rá, hogy ezzel a projekttel harminchat éves gasztronómiai tapasztalatukat vihették el Spanyolország egyik legfelkapottabb tengerpartjára, illetve bízik benne, hogy a Costa del Sol legmenőbb helye lesz az El Paseo del Mar.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Zsidai Group)

bor | andalúzia | borbár | koktélbár | Costa del Sol

FOLYTASD EZZEL

Hét ország, hét fantasztikus karácsonyi étel

Egészen különleges koktélok hódították meg a világ legjobb bárjait 2022-ben

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram