Magyarok tehetik Marbella legmenőbb helyévé az El Paseo del Mart

Spanyolország trendi tengerpartján, a Costa del Solon nyitott éttermeket és bárokat a magyar gasztronómia egyik formálója. 

A budapesti Kempinski Hotellel folytatott sikeres együttműködés után (ÉS Bisztró, ÉS Deli) a hotellánc vezetősége a dél-spanyolországi szállodájának lobby- és vendégtér-átalakítására, újrapozicionálására és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására kérte fel a Zsidai Csoportot.

Ennek eredményeként tavasszal nyitott meg az El Paseo del Mar gasztronómiai központ a Baltazár Bar&Grill grill étteremmel, a Black Rose The Bar koktél- és borbárral, a tengerparti Spíler Beach Club étteremmel és a hotel medencéinél található Spíler Pool Barral.

Az El Paseo del Mar gasztronómiai központot a Zsidai Csoport hozta létre, üzemeltetését pedig a hotellel közösen végzik. Az El Paseo del Mar egységhez tartozó két étteremért és két bárért, továbbá a szálloda közösségi területeinek újjáépítése során a helyek építészeti kialakításáért, a dizájnért, gasztronómiai koncepciójukért és az arculatokért a Zsidai Csoport felelt; a belsőépítészeti átalakítások átgondolására és megtervezésére Bara Ákos belsőépítészt bízták meg.

Az étel- és italválaszték kialakításánál egyaránt odafigyeltek Andalúzia gasztronómiai kultúrájára, a helyi friss alapanyagokra, illetve a lakosok igényeire és a turisták elvárásaira.

A hotel nem titkolt szándékaként a marbellaiakat is szeretné aktívan bevonni, tehát a hotelvendégek mellett megnyitja kapuit a nagyközönség számára is.

Zsidai Zoltán Roy a nyitásokkal kapcsolatban elmondta, nagyon örülnek és büszkék rá, hogy ezzel a projekttel harminchat éves gasztronómiai tapasztalatukat vihették el Spanyolország egyik legfelkapottabb tengerpartjára, illetve bízik benne, hogy a Costa del Sol legmenőbb helye lesz az El Paseo del Mar.

Ez is érdekelhet:
Hat hely, amiért érdemes felkeresni az új Barcelonát

Valenciában majdnem minden megvan, ami a világ egyik legnagyobb turistamágnesében, csak valamivel emberibb léptékben.

(Fotók: Zsidai Group)

bor | andalúzia | koktélbár | Costa del Sol | bár | Marbella

FOLYTASD EZZEL

Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban

Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Nagyvárosi kalandor a Volvótól
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom