Close
Magyarok tehetik Marbella legmenőbb helyévé az El Paseo del Mart

Magyarok tehetik Marbella legmenőbb helyévé az El Paseo del Mart

Spanyolország trendi tengerpartján, a Costa del Solon nyitott éttermeket és bárokat a magyar gasztronómia egyik formálója. 

A budapesti Kempinski Hotellel folytatott sikeres együttműködés után (ÉS Bisztró, ÉS Deli) a hotellánc vezetősége a dél-spanyolországi szállodájának lobby- és vendégtér-átalakítására, újrapozicionálására és a teljes gasztronómiai kínálat kialakítására kérte fel a Zsidai Csoportot.

Ennek eredményeként tavasszal nyitott meg az El Paseo del Mar gasztronómiai központ a Baltazár Bar&Grill grill étteremmel, a Black Rose The Bar koktél- és borbárral, a tengerparti Spíler Beach Club étteremmel és a hotel medencéinél található Spíler Pool Barral.

Az El Paseo del Mar gasztronómiai központot a Zsidai Csoport hozta létre, üzemeltetését pedig a hotellel közösen végzik. Az El Paseo del Mar egységhez tartozó két étteremért és két bárért, továbbá a szálloda közösségi területeinek újjáépítése során a helyek építészeti kialakításáért, a dizájnért, gasztronómiai koncepciójukért és az arculatokért a Zsidai Csoport felelt; a belsőépítészeti átalakítások átgondolására és megtervezésére Bara Ákos belsőépítészt bízták meg.

Az étel- és italválaszték kialakításánál egyaránt odafigyeltek Andalúzia gasztronómiai kultúrájára, a helyi friss alapanyagokra, illetve a lakosok igényeire és a turisták elvárásaira.

A hotel nem titkolt szándékaként a marbellaiakat is szeretné aktívan bevonni, tehát a hotelvendégek mellett megnyitja kapuit a nagyközönség számára is.

Zsidai Zoltán Roy a nyitásokkal kapcsolatban elmondta, nagyon örülnek és büszkék rá, hogy ezzel a projekttel harminchat éves gasztronómiai tapasztalatukat vihették el Spanyolország egyik legfelkapottabb tengerpartjára, illetve bízik benne, hogy a Costa del Sol legmenőbb helye lesz az El Paseo del Mar.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Zsidai Group)

Close