Close
2021 darab hajóutat sorsolnak ki, és bárki nevezhet rá

2021 darab hajóutat sorsolnak ki, és bárki nevezhet rá

A Virgin Voyages gigantikus akciója egész évben tart, és nem is annyira bonyolult jelentkezni rá.

A Virgin Voyages február 14-én, azaz Valentin-napon kezdi meg egész éven át tartó nyereményjátékát, méghozzá ezer hajóút kisorsolásával. A Hajórakomány szeretet című kampánnyal szeretnék meghálálni az utasaik bizalmát. A dátum nem véletlen, tavaly éppen ezen a napon kezdte meg első tengeri útját a Scarlet Lady nevű hajójuk. Hogy a hajóutak pontosan milyen úton fognak haladni, nem tudjuk, de a Scarlet Lady tavaly a Karib-tengeren teljesített szolgálatot.

Az első szakasz március 16-ig tart, addig lehet beküldeni a nevezéseket. A nevezés egy bemutatkozóvideó, amelyben a pályázó elmondja, miért is szeretne részt venni az úton. Elsőként fel kell iratkozni a Virgin Voyages hírlevelére, a folytatásról tájékoztatást küldenek.

A videó mellett van még egy feltétel: a jelentkezőnek minél aktívabban kell kommunikálnia a programról és a Virgin Voyagesről közösségimédiás felületein.

Az ötlet amúgy nagyszerű: a hajótársaság elajándékoz ezer utat, de könnyen lehet, hogy a jelentkezésért cserébe több ezer, vagy akár több tízezer sajtóügynököt szerez magának, akik egész évben folyamatosan posztolni fognak róluk a nyeremény reményében. Ügyes húzás.

Virgin Voyages | hajózás | nyereményjáték

FOLYTASD EZZEL

Nagyon morbid szabály lépett életbe az egyik francia kisvárosban: temetési kauciót kell fizetni a Mont Blanc megmászásához

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom