Close
2021 darab hajóutat sorsolnak ki, és bárki nevezhet rá

2021 darab hajóutat sorsolnak ki, és bárki nevezhet rá

A Virgin Voyages gigantikus akciója egész évben tart, és nem is annyira bonyolult jelentkezni rá.

A Virgin Voyages február 14-én, azaz Valentin-napon kezdi meg egész éven át tartó nyereményjátékát, méghozzá ezer hajóút kisorsolásával. A Hajórakomány szeretet című kampánnyal szeretnék meghálálni az utasaik bizalmát. A dátum nem véletlen, tavaly éppen ezen a napon kezdte meg első tengeri útját a Scarlet Lady nevű hajójuk. Hogy a hajóutak pontosan milyen úton fognak haladni, nem tudjuk, de a Scarlet Lady tavaly a Karib-tengeren teljesített szolgálatot.

Az első szakasz március 16-ig tart, addig lehet beküldeni a nevezéseket. A nevezés egy bemutatkozóvideó, amelyben a pályázó elmondja, miért is szeretne részt venni az úton. Elsőként fel kell iratkozni a Virgin Voyages hírlevelére, a folytatásról tájékoztatást küldenek.

A videó mellett van még egy feltétel: a jelentkezőnek minél aktívabban kell kommunikálnia a programról és a Virgin Voyagesről közösségimédiás felületein.

Az ötlet amúgy nagyszerű: a hajótársaság elajándékoz ezer utat, de könnyen lehet, hogy a jelentkezésért cserébe több ezer, vagy akár több tízezer sajtóügynököt szerez magának, akik egész évben folyamatosan posztolni fognak róluk a nyeremény reményében. Ügyes húzás.

nyereményjáték | Virgin Voyages | hajózás

FOLYTASD EZZEL

Ráleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram