Close
Sok pénzt fizetnek annak, aki 25 nap alatt megnéz 25 karácsonyi filmet

Sok pénzt fizetnek annak, aki 25 nap alatt megnéz 25 karácsonyi filmet

Kellemes feladat. 

Egy termékismertetőkkel foglalkozó cég keresi azt a vállalkozó kedvű személyt, aki bevállalja, hogy majdnem egy hónap alatt végignézi az általuk választott huszonöt, ünnepi témájú filmet.

Mondhatnánk, hogy ebben az időszakban ezt nagyon sokan kedvtelésből, pusztán a karácsonyi hangulatba kerülésért megteszik, ám a cég ezért 2500 dollárt (kb. 760 ezer forintot) fizet.

A Reviews.org ugyanis minden idők legjobb karácsonyi filmjét keresi, ezért a kiválasztottnak minden alkotás után jegyzeteket kell készítenie, és kitöltenie egy kérdőívet. A megnézendő filmek listáján többek között az alábbi klasszikusok szerepelnek:

  • Az élet csodaszép
  • Csoda New Yorkban
  • Reszkessetek, betörők!
  • Fagyoska, a hóember
  • Igazából szerelem
  • Snoopy és a karácsony
  • Mi a manó
  • Karácsonyi vakáció

A győztes pályázó egyébként a készpénz mellé egy egyéves előfizetést is kap különféle streaming-szolgáltatókra (Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Apple TV+, Hallmark Movies Now).

Az állásra jelentkezés feltételei közé tartozik például a 18. betöltött életév, továbbá alkalmasság az USA-beli munkára, és csatolni kell egy kétszáz szavas esszét is, amelyben a pályázó kifejti, miért ő a legalkalmasabb erre a feladatra. December 4-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Getty Images)

film | karácsonyi | 25 | fizetnek | megnézni

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom