Close
Ez itt bizony tényleg az álommunkák álommunkája

Ez itt bizony tényleg az álommunkák álommunkája

Jó néhány álomszerű munkalehetőséget ajánlottunk már, de mind közül ez a kedvencünk. Elvégre hány olyan állást hirdetnek a nagyvilágban, amely azért fizet, hogy az alkalmazott luxuskörülmények között aludjon?

A prémium ágyneműket és különféle hálószoba-tartozékokat forgalmazó Tielle Love Luxury hivatásos ötcsillagos ágytesztelőt keres. A leendő kiválasztottnak annyi a dolga, hogy Anglia legjobb szállodáiban töltse el az éjszakákat, és aztán elmesélje, milyen élmény volt a Tielle Love Luxury által teremtett pompás környezetben álomra hajtania a fejét.

A győztesnek természetesen minden esetleges költségét állják, és vihet magával plusz egy főt is a feladat teljesítéséhez.

Összesen öt szállodai éjszakáról van szó, többek között a londoni The Savoyban, a brightoni Artist Residence-ben vagy a riponi Grantley Hallban kell tesztelnie a fejedelmi körülményeket.

És ha ez nem lenne elég, az ötszáz fontos (kb. 200 ezer forintos) benzinpénz mellé ezer font (kb. 400 ezer forint) készpénz is jár (ezt felfoghatjuk afféle fizetésnek is). A jelentkezéshez egy kisebb esszét kérnek, amelyben a pályázó leírja, miért ő a legalkalmasabb a munkára. A nyertest aztán sorsolással választják ki.

A fotókészítéssel és a tapasztalatokról szóló beszámolók megírásával járó feladat teljesítése valamikor 2021-ben kezdődik, miután a győztes előre egyeztette az időpontot a hotelekkel. December 10-ig lehet jelentkezni. 

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Lonely Planet, fotók: Pixabay)

álommunka | tesztelés | alvás | szálloda | ágy

FOLYTASD EZZEL

Egzotikus ízek, romantikus séták és egy mesebeli kastély – Ajándékötletek Valentin-napra

Ezért vacsoráznak mindig ennyire későn Spanyolországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram