Close
Itt van minden idők egyik legjobb álommunka-ajánlata

Itt van minden idők egyik legjobb álommunka-ajánlata

Ismét fizet egy cég azért, hogy jól érezzük magunkat – ezúttal két menő rendezvényen kellene dolgozni.

A dőlt betű nem véletlen, hiszen a feladat csupán annyi, hogy körbeutazva a világot, részt kell venni két exkluzív eseményen, a Ski Weeken és a Yacht Weeken, illetve egészen pontosan azok állomásain (Kanada, Ausztria, Horvátország, Montenegró, Virgin-szigetek és hasonló csodás helyek) – írja a Travel + Leisure.

Az utazást és a szállást a két fesztivál mögött álló csapat intézi, a szolgálatokért cserébe pedig havonta kétezer-kétszáz dollárnyi fizetséget tudnak átutalni.

A két fesztiválról annyit érdemes tudni, hogy mindkettő turnészerűen járja a világot: a síhét a legjobb pályákat és resortokat érinti, míg a jachthét alkalmával hat különleges helyszínen kötnek ki az utazók.

Hol a csavar?

Kérdezhetnénk teljes joggal, de az a helyzet, hogy nincs semmilyen átverés vagy apróbetűs rész, sőt. Mindössze kreatívnak kell lennie a jelentkezőnek, és fotós, valamint videós tartalmakat készítenie a Ski Week és a Yacht Week közösségi oldalaira.

Az sem baj, ha nincs megfelelő tapasztalata az ilyen jellegű kontentgyártásban, ugyanis a két szerencsés, akit majd felvesznek, a munkába állás előtt tréningen vesz részt, melyen profi szakemberek és mentorok segítenek a fortélyok elsajátításában.

Tehát még csak gyakorlottnak sem kell lenni az álommelóhoz, mert ahogyan a leírásban olvasható, elég, ha a pályázó kreatív, szenvedélyes és ügyes történetmesélő.

Nem nagyon kell gondolkodni tehát az ajánlaton, melyre a 21. életévüket betöltő, érvényes útlevéllel rendelkező személyek jelentkezhetnek a Yacht Week oldalán november 1-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

| világjárás | fesztivál | jacht | yacht week

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom