Close
Itt van minden idők egyik legjobb álommunka-ajánlata

Itt van minden idők egyik legjobb álommunka-ajánlata

Ismét fizet egy cég azért, hogy jól érezzük magunkat – ezúttal két menő rendezvényen kellene dolgozni.

A dőlt betű nem véletlen, hiszen a feladat csupán annyi, hogy körbeutazva a világot, részt kell venni két exkluzív eseményen, a Ski Weeken és a Yacht Weeken, illetve egészen pontosan azok állomásain (Kanada, Ausztria, Horvátország, Montenegró, Virgin-szigetek és hasonló csodás helyek) – írja a Travel + Leisure.

Az utazást és a szállást a két fesztivál mögött álló csapat intézi, a szolgálatokért cserébe pedig havonta kétezer-kétszáz dollárnyi fizetséget tudnak átutalni.

A két fesztiválról annyit érdemes tudni, hogy mindkettő turnészerűen járja a világot: a síhét a legjobb pályákat és resortokat érinti, míg a jachthét alkalmával hat különleges helyszínen kötnek ki az utazók.

Hol a csavar?

Kérdezhetnénk teljes joggal, de az a helyzet, hogy nincs semmilyen átverés vagy apróbetűs rész, sőt. Mindössze kreatívnak kell lennie a jelentkezőnek, és fotós, valamint videós tartalmakat készítenie a Ski Week és a Yacht Week közösségi oldalaira.

Az sem baj, ha nincs megfelelő tapasztalata az ilyen jellegű kontentgyártásban, ugyanis a két szerencsés, akit majd felvesznek, a munkába állás előtt tréningen vesz részt, melyen profi szakemberek és mentorok segítenek a fortélyok elsajátításában.

Tehát még csak gyakorlottnak sem kell lenni az álommelóhoz, mert ahogyan a leírásban olvasható, elég, ha a pályázó kreatív, szenvedélyes és ügyes történetmesélő.

Nem nagyon kell gondolkodni tehát az ajánlaton, melyre a 21. életévüket betöltő, érvényes útlevéllel rendelkező személyek jelentkezhetnek a Yacht Week oldalán november 1-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom