Close
Itt egy álommeló, amihez semmilyen szakértelem nem kell, elég csak szeretni az ételt és az italt

Itt egy álommeló, amihez semmilyen szakértelem nem kell, elég csak szeretni az ételt és az italt

Mi lehet jobb egy egyhetes utószezoni luxusjachton hajókázásnál Horvátország legszebb részein, miközben semmi más dolgunk nincs, mint enni és inni? Esetleg az, ha ezért még fizetnek is.

Az álommunka-ajánlatok következő fejezetében ugyanis erről írnak a Cruise Croatia oldalán, ahol “íztesztelőt” keresnek. Az ajánlat egészen megdöbbentő: hét éjszakát lehet eltölteni egy hajón, az utazás alatt pedig szárazföldi kiruccanások (például privát szervezésű Trónok harca-tematikájú túra), borkóstolók és egész napos étel-ital ellátás várja a szerencsést,

aki ötszáz eurónyi fizetést is kap a szolgálataiért.

És mi lenne a feladat? Végigenni a 38 személyes hajón felszolgált valamennyi fogást a reggelitől a vacsoráig, majd mindenről jegyzeteket készíteni. Ehhez jönnek még az utazás során beeső egyéb programok, mint osztrigagyűjtés, tradicionális vidéki horvát vacsorákon való részvétel, vagy mondjuk háztáji ételek főzése, hogy a borvidékek látogatását ne is említsük (a jachton egyébként borszakértők tartanak előadást).

Nemcsak munkából áll majd a hét nap: az itiner szerint beiktatnak egy megállót a Krka Nemzeti Parkban, hogy megmártózzon a kis társaság a vízesés aljában, illetve a Mljet Nemzeti Park sós tavaiban is csobbannak egyet.

Ami az egészben a legjobb, hogy az állásra jelentkezőnek nem kell gasztroszakértőnek lennie, csupán szeressen utazni, enni és borozni – persze utóbbi kapcsán azért nem árt, ha meg tudja különböztetni a cabernet-t a chardonnaytől. Az álommunkára a Croatia Cruise oldalán lehet pályázni szeptember 4-ig.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

pályázat | étel | lehetőség | álom | munka

FOLYTASD EZZEL

Ezért nem szabad értékelést írni egy szállodáról, ha rossz az idő

Ez a bájos spanyol falu hihetetlenül baráti bérleti díjakkal vár

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom