Close
Álommunka még nem fizetett olyan jól, mint ez

Álommunka még nem fizetett olyan jól, mint ez

Olyan állást keresel, ami nemcsak tisztességesen megfizet, de munka közben még a világot is felfedezheted? Akkor mutatunk valamit.

A Michelob Ultra Pure Gold keres egy talpraesett, kreatív és utazni szerető alkalmazottat, aki nem fél attól, hogy hónapokon keresztül úton legyen azért, hogy bejárja az Egyesült Államok terebélyes nemzeti parkjait.

Ezek már önmagukban is elég erős hívószavak és akkor még csak most jön a fizetés,

ami nem kevesebb mint ötvenezer dollár!

A munkaköri leírás szerint a Pure Gold CEO – ez lesz ugyanis a kiválasztott hivatalos titulusa – egy hipermodern lakóautót, benzinpénzt és megfelelő mennyiségű sört kap a feladat teljesítéséhez, továbbá vihet magával egy főt, hogy legyen kivel megosztania az életre szóló élményeket.

A meló határozott időre, hat hónapra szól, ennyi időt kell eltöltenie az úton, miközben szoros kapcsolatot alakít ki a természettel, felfedezi a csodás nemzeti parkokat, a tapasztalatait pedig kedvcsináló posztok formájában megosztja a cég közösségi oldalain.

Csábítóan hangzik, ugye? A jelentkezés feltételei ráadásul igen egyszerűek: szeretni kell a természetet, nem árt picit konyítani a fotózáshoz, illetve ide kattintva ki kell tölteni a jelentkezési lapot a személyes sztorival és néhány jól sikerült fényképpel. Annyi kikötés van még, hogy kizárólag 21. életévüket betöltött személyekre várhat a nagy kaland.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

munka | vanlife | nemzeti park | fizetés | álom

FOLYTASD EZZEL

Negyedmillió forinttal többe kerül egy nyaralás a magyarok egyik kedvenc célpontján

Egy uszoda megkérdezte a vendégeket, hogy hajlandók-e otthon zuhanyozni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram