Close
Álommunka még nem fizetett olyan jól, mint ez

Álommunka még nem fizetett olyan jól, mint ez

Olyan állást keresel, ami nemcsak tisztességesen megfizet, de munka közben még a világot is felfedezheted? Akkor mutatunk valamit.

A Michelob Ultra Pure Gold keres egy talpraesett, kreatív és utazni szerető alkalmazottat, aki nem fél attól, hogy hónapokon keresztül úton legyen azért, hogy bejárja az Egyesült Államok terebélyes nemzeti parkjait.

Ezek már önmagukban is elég erős hívószavak és akkor még csak most jön a fizetés,

ami nem kevesebb mint ötvenezer dollár!

A munkaköri leírás szerint a Pure Gold CEO – ez lesz ugyanis a kiválasztott hivatalos titulusa – egy hipermodern lakóautót, benzinpénzt és megfelelő mennyiségű sört kap a feladat teljesítéséhez, továbbá vihet magával egy főt, hogy legyen kivel megosztania az életre szóló élményeket.

A meló határozott időre, hat hónapra szól, ennyi időt kell eltöltenie az úton, miközben szoros kapcsolatot alakít ki a természettel, felfedezi a csodás nemzeti parkokat, a tapasztalatait pedig kedvcsináló posztok formájában megosztja a cég közösségi oldalain.

Csábítóan hangzik, ugye? A jelentkezés feltételei ráadásul igen egyszerűek: szeretni kell a természetet, nem árt picit konyítani a fotózáshoz, illetve ide kattintva ki kell tölteni a jelentkezési lapot a személyes sztorival és néhány jól sikerült fényképpel. Annyi kikötés van még, hogy kizárólag 21. életévüket betöltött személyekre várhat a nagy kaland.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom