Close
Itt egy munka, ami azért fizet valakinek, hogy egyen

Itt egy munka, ami azért fizet valakinek, hogy egyen

Mutattunk már néhány álommunkát a közelmúltból a világot körbeutazótól kezdve a jachttesztelőn át a fizetett kalandorig, de az egyik legújabb lehetőség más szintet képvisel.

Merthogy most sajtot kell enni, és ezért még fizetnek is. Méghozzá nem is keveset!

Amerika kedvenc sajtos snack márkája, a Whisps a következő nagy dobást keresi, ehhez pedig tesztelőre van szüksége. Az álommunkára jelentkezők közül egyvalakit választanak ki, a szerencsésnek aztán elég jó dolga lesz:

sajtokat kell kóstolnia ötezer dolláros (másfél millió forintos) fizetésért.

A feladat részeként a kiválasztottnak véleményt kell írnia a megízlelt sajtkölteményekről. A hivatásos sajtembert – aki a Whisps nagyköveteként teljesít szolgálatot – egy éven át foglalkoztatják majd. A munkaköri leírásában szerepel még, hogy havonta termékminőségi teszteket készít, új ízek után kutat, és új termékekhez ad ötleteket. Plusz minden költségét fizetik, hogy elutazzon a 2022-es sajtkészítő-világbajnokságra, ahol megtanulhatja a fortélyokat.

Ilana Fischer, a cég ügyvezető igazgatója rendkívül lelkesen várja majdani beosztottját. “Nagyon izgatott vagyok, hogy olyasvalakit találjunk, aki hozzám, valamint a csapatomhoz hasonlóan imádja a sajtot, segít a különböző sajtok értékelésében, és számíthatunk rá a jövőben. Arról nem beszélve, hogy valóra válthatjuk valakinek az álmát.”

Túl szépnek tűnik az egész ahhoz, hogy igaz legyen, pedig még nincs vége: semmiféle szakmai képzettség nem szükséges a pozíció betöltéséhez, mindössze pár kérdésre kell válaszolni, szeretni kell a sajtokat, és őszintén véleményt formálni róluk. Július 25-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom