Itt egy munka, ami azért fizet valakinek, hogy egyen

Mutattunk már néhány álommunkát a közelmúltból a világot körbeutazótól kezdve a jachttesztelőn át a fizetett kalandorig, de az egyik legújabb lehetőség más szintet képvisel.

Merthogy most sajtot kell enni, és ezért még fizetnek is. Méghozzá nem is keveset!

Amerika kedvenc sajtos snack márkája, a Whisps a következő nagy dobást keresi, ehhez pedig tesztelőre van szüksége. Az álommunkára jelentkezők közül egyvalakit választanak ki, a szerencsésnek aztán elég jó dolga lesz:

sajtokat kell kóstolnia ötezer dolláros (másfél millió forintos) fizetésért.

A feladat részeként a kiválasztottnak véleményt kell írnia a megízlelt sajtkölteményekről. A hivatásos sajtembert – aki a Whisps nagyköveteként teljesít szolgálatot – egy éven át foglalkoztatják majd. A munkaköri leírásában szerepel még, hogy havonta termékminőségi teszteket készít, új ízek után kutat, és új termékekhez ad ötleteket. Plusz minden költségét fizetik, hogy elutazzon a 2022-es sajtkészítő-világbajnokságra, ahol megtanulhatja a fortélyokat.

Ilana Fischer, a cég ügyvezető igazgatója rendkívül lelkesen várja majdani beosztottját. "Nagyon izgatott vagyok, hogy olyasvalakit találjunk, aki hozzám, valamint a csapatomhoz hasonlóan imádja a sajtot, segít a különböző sajtok értékelésében, és számíthatunk rá a jövőben. Arról nem beszélve, hogy valóra válthatjuk valakinek az álmát."

Túl szépnek tűnik az egész ahhoz, hogy igaz legyen, pedig még nincs vége: semmiféle szakmai képzettség nem szükséges a pozíció betöltéséhez, mindössze pár kérdésre kell válaszolni, szeretni kell a sajtokat, és őszintén véleményt formálni róluk. Július 25-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

Itt egy álommeló, amihez semmilyen szakértelem nem kell, elég csak szeretni az ételt és az italt

Ami az egészben a legjobb, hogy az állásra jelentkezőnek nem kell gasztroszakértőnek lennie.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Pixabay)

kóstolás | álom | sajt | amerika | tesztelés | munka

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Ilyen a „havas mindfulness”, avagy 5+1 út a belső békéhez télen
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom