Close
Egész jól fizetnek azért, ha valaki csak filmeket néz egy hónapig

Egész jól fizetnek azért, ha valaki csak filmeket néz egy hónapig

Újabb időszakos álommunka.

Egy ideje gyakorlatilag a négy fal közé vagyunk szorítva, vagyis a világ felfedezése kimerül az útikönyvekben, a kalandos regényekben, a képernyő előtti virtuális túrákban, vagy olyan filmekben, melyek izgalmas tájakra visznek el.

Az egyik utazási iroda ezért követ dobott az állóvízbe és meghirdetett egy pozíciót,

mely szerint ezer dollárt (305 ezer forintot) fizet egy szerencsésnek, akinek csupán annyi dolga lesz, hogy wanderlust-generáló filmeket néz, és aztán jegyzeteket készít róluk.

Az Upgraded Points egyvalakit alkalmaz a feladatra. A kiválasztottnak egy hónapon belül meg kell néznie kilenc, inspiráló helyeken játszódó vagy utazáshoz erősen köthető filmet, utána pedig valamennyi alkotásról publikálnia néhány gondolatot a Facebookon és a Twitteren.

A listán az alábbi – nagyrészt klasszikus – filmek szerepelnek:

  • Napsütötte Toszkána
  • Ízek, imák, szerelmek
  • Az elveszett frigyláda fosztogatói
  • Családi vakáció
  • Távol Afrikától
  • Kapj el, ha tudsz
  • Éjfélkor Párizsban
  • Az olasz meló
  • Gyilkosság az Orient Expresszen

Az ideális jelentkező imádja az utazást és a filmeket, figyel a részletekre annak érdekében, hogy beazonosítsa a forgatási helyszíneket, betöltötte a tizennyolcat, amerikai állampolgár és aktív közösségimédia-életet él. A pályázónak továbbá ki kell töltenie egy űrlapot, melyen a kérdésekre adott válaszaiból kiderül, mennyire elkötelezett az utazás iránt, mi lesz az első úti célja, amint lecseng a járvány, melyik a kedvenc, wanderlust-generáló filmje, mi volt élete legjobb utazása, és miért ő legjobb választás erre a pozícióra. December 4-ig lehet jelentkezni.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: Unsplash)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom