Close
Pénteken indul a 3. OFF-Biennálé Budapest

Pénteken indul a 3. OFF-Biennálé Budapest

Tizennégy művészeti projekt kiállításaival, workshopjaival, vetítéseivel, köztéri akcióival, beszélgetéseivel várja az érdeklődőket a 3. OFF-Biennále Budapest független kortárs művészeti fesztivál péntektől.

Az OFF-Biennále alulról szerveződő, nemzetközi független kortárs művészeti eseménysorozat, egyben független szakmai platform is, amely lehetővé teszi a résztvevő művészek számára, hogy aktuális és komplex témákkal foglalkozzanak. A kiállítások korlátozott számban és a járványügyi óvintézkedések betartásával látogathatók, miközben az eddigieknél sokkal több lesz az online esemény, sőt az OFF minden rendezvénye követhető lesz az interneten is.

Pillanatkép a 2017-es OFF-Biennáléról

Az OFF-Biennále alatt Budapesten is a levegőbe emelkedik az Aerocene Explorer felfújható, lebegő szobor, amely fosszilis energiák nélkül, pusztán a nap és a szél energiáját használva száll fel a magasba. A művet a Massachusetts Institute of Technology (MIT) meteorológus kutatóival fejlesztette ki a világ legbefolyásosabb művészei között számon tartott argentin Tomás Saraceno.

A rendezvénysorozat összesen több mint harminc projektje és kísérőrendezvénye a rendezvény hivatalos honlapján ismerhető meg részletesen, és április 23-tól május 31-ig látogatható.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen a soul, a gospel, a dzsessz és az R&B fúziója – Cory Henry a Liszt Ünnepen
Egy fesztivál szervezői arra kérik a látogatókat, ha lehet, ne repülővel érkezzenek
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom