Close
Pénteken indul a 3. OFF-Biennálé Budapest

Pénteken indul a 3. OFF-Biennálé Budapest

Tizennégy művészeti projekt kiállításaival, workshopjaival, vetítéseivel, köztéri akcióival, beszélgetéseivel várja az érdeklődőket a 3. OFF-Biennále Budapest független kortárs művészeti fesztivál péntektől.

Az OFF-Biennále alulról szerveződő, nemzetközi független kortárs művészeti eseménysorozat, egyben független szakmai platform is, amely lehetővé teszi a résztvevő művészek számára, hogy aktuális és komplex témákkal foglalkozzanak. A kiállítások korlátozott számban és a járványügyi óvintézkedések betartásával látogathatók, miközben az eddigieknél sokkal több lesz az online esemény, sőt az OFF minden rendezvénye követhető lesz az interneten is.

Pillanatkép a 2017-es OFF-Biennáléról

Az OFF-Biennále alatt Budapesten is a levegőbe emelkedik az Aerocene Explorer felfújható, lebegő szobor, amely fosszilis energiák nélkül, pusztán a nap és a szél energiáját használva száll fel a magasba. A művet a Massachusetts Institute of Technology (MIT) meteorológus kutatóival fejlesztette ki a világ legbefolyásosabb művészei között számon tartott argentin Tomás Saraceno.

A rendezvénysorozat összesen több mint harminc projektje és kísérőrendezvénye a rendezvény hivatalos honlapján ismerhető meg részletesen, és április 23-tól május 31-ig látogatható.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI)

rendezvény | budapest | magyarország | OFF-Biennále Budapest | kultúra

FOLYTASD EZZEL

Így fognak össze a túlélésért a hazai fitnesz- és edzőtermek

Egy neves egyiptológus azt állítja: megtalálta Nefertiti múmiáját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram