Close
3D-nyomtatással készült ez a gyönyörű kabiniroda

3D-nyomtatással készült ez a gyönyörű kabiniroda

A Denizen által 3D-nyomtatással készült smartpod úgy lett kialakítva, hogy tökéletes irodai környezetet biztosítson a világ bármelyik pontján a digitális nomádok számára, legyen szó egy hegyvidéki titokzatos erdőről, egy látványos tópartról vagy tengerpart melletti kempingről.

A kabiniroda célja kettős: inspiráló környezetet kíván biztosítani a felhasználója számára, másrészről pedig olyan feltételeket akar előteremteni elegáns belső tereivel és funkcionális megoldásaival, amelyek segítségével a  munka hatékonysága is fokozható.

Csúcstechnikájának köszönhetően minden infrastrukturális igényt kielégít; egy alternatív, természetközeli, jól használható munkaterületet jelent.

A Denizen által megalkotott kabiniroda elég tágas ahhoz, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson, ugyanakkor kompakt méretének köszönhetően bárhová elszállítható, és minimális engedélyek beszerzését követően telepíthető.

A beltérben aprólékosan kidolgozott és precízen megmunkált, tömörfa íróasztal, pad, lábtartó, integrált tároló, rejtett csatlakozók, illetve kábelezések találhatók. A kabinház teljesen újrafelhasználható 3D-nyomtatott anyagokból készült, így még környezetbarát lehetőségnek is tekinthető.

A smartpod oldalán nagyméretű ablakok gondoskodnak arról, hogy a természetes fény hosszú ideig segítse a felhasználó munkáját. A nyílászárókon található reluxák azonban a privát szférát is megteremtik. A kabinirodában emellett fűtő- és hűtőrendszerek, légszűrők, és egy mini hűtőszekrény is megtalálható.

Az Egyesült Államokban és Skandináviában kis túlzással kapkodnak utánuk, de már itthon is egyre kelendőbbek a bárhol felállítható kabinházak. A minap Törökbálinton jártunk, és ha már ott voltunk, beugrottunk tesztelni a Hello Wood űrkapszulára emlékeztető Workstation kabinját, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapi home office-ból.

(Fotók: Denizem)

iroda | otthoni | munkaállomás | kabinház | home office

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram