Close
3D-nyomtatással készült ez a gyönyörű kabiniroda

3D-nyomtatással készült ez a gyönyörű kabiniroda

A Denizen által 3D-nyomtatással készült smartpod úgy lett kialakítva, hogy tökéletes irodai környezetet biztosítson a világ bármelyik pontján a digitális nomádok számára, legyen szó egy hegyvidéki titokzatos erdőről, egy látványos tópartról vagy tengerpart melletti kempingről.

A kabiniroda célja kettős: inspiráló környezetet kíván biztosítani a felhasználója számára, másrészről pedig olyan feltételeket akar előteremteni elegáns belső tereivel és funkcionális megoldásaival, amelyek segítségével a  munka hatékonysága is fokozható.

Csúcstechnikájának köszönhetően minden infrastrukturális igényt kielégít; egy alternatív, természetközeli, jól használható munkaterületet jelent.

A Denizen által megalkotott kabiniroda elég tágas ahhoz, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson, ugyanakkor kompakt méretének köszönhetően bárhová elszállítható, és minimális engedélyek beszerzését követően telepíthető.

A beltérben aprólékosan kidolgozott és precízen megmunkált, tömörfa íróasztal, pad, lábtartó, integrált tároló, rejtett csatlakozók, illetve kábelezések találhatók. A kabinház teljesen újrafelhasználható 3D-nyomtatott anyagokból készült, így még környezetbarát lehetőségnek is tekinthető.

A smartpod oldalán nagyméretű ablakok gondoskodnak arról, hogy a természetes fény hosszú ideig segítse a felhasználó munkáját. A nyílászárókon található reluxák azonban a privát szférát is megteremtik. A kabinirodában emellett fűtő- és hűtőrendszerek, légszűrők, és egy mini hűtőszekrény is megtalálható.

Az Egyesült Államokban és Skandináviában kis túlzással kapkodnak utánuk, de már itthon is egyre kelendőbbek a bárhol felállítható kabinházak. A minap Törökbálinton jártunk, és ha már ott voltunk, beugrottunk tesztelni a Hello Wood űrkapszulára emlékeztető Workstation kabinját, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapi home office-ból.

(Fotók: Denizem)

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom