3D-nyomtatással készült ez a gyönyörű kabiniroda

A Denizen által 3D-nyomtatással készült smartpod úgy lett kialakítva, hogy tökéletes irodai környezetet biztosítson a világ bármelyik pontján a digitális nomádok számára, legyen szó egy hegyvidéki titokzatos erdőről, egy látványos tópartról vagy tengerpart melletti kempingről.

A kabiniroda célja kettős: inspiráló környezetet kíván biztosítani a felhasználója számára, másrészről pedig olyan feltételeket akar előteremteni elegáns belső tereivel és funkcionális megoldásaival, amelyek segítségével a  munka hatékonysága is fokozható.

Csúcstechnikájának köszönhetően minden infrastrukturális igényt kielégít; egy alternatív, természetközeli, jól használható munkaterületet jelent.

A Denizen által megalkotott kabiniroda elég tágas ahhoz, hogy kényelmes munkakörnyezetet biztosítson, ugyanakkor kompakt méretének köszönhetően bárhová elszállítható, és minimális engedélyek beszerzését követően telepíthető.

A beltérben aprólékosan kidolgozott és precízen megmunkált, tömörfa íróasztal, pad, lábtartó, integrált tároló, rejtett csatlakozók, illetve kábelezések találhatók. A kabinház teljesen újrafelhasználható 3D-nyomtatott anyagokból készült, így még környezetbarát lehetőségnek is tekinthető.

A smartpod oldalán nagyméretű ablakok gondoskodnak arról, hogy a természetes fény hosszú ideig segítse a felhasználó munkáját. A nyílászárókon található reluxák azonban a privát szférát is megteremtik. A kabinirodában emellett fűtő- és hűtőrendszerek, légszűrők, és egy mini hűtőszekrény is megtalálható.

Az Egyesült Államokban és Skandináviában kis túlzással kapkodnak utánuk, de már itthon is egyre kelendőbbek a bárhol felállítható kabinházak. A minap Törökbálinton jártunk, és ha már ott voltunk, beugrottunk tesztelni a Hello Wood űrkapszulára emlékeztető Workstation kabinját, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapi home office-ból.

(Fotók: Denizem)

otthoni | home office | iroda | munkaállomás | kabinház

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom