Fine dining Esztergom főterén, regénybe illő környezetben és enteriőrrel

Így készült a 42 Restaurant & Bar.

Egy gyönyörű kék ház, avagy a Széchényi tér 23. ad otthont a 2018-as év séfje-díjas Barna Ádám és a tulajdonos, Varga Sándor 42 fő befogadására tervezett fine dining éttermének, amit a Studio Arkitekter csapata fűszerezett meg kompromisszummentes világlátásával a még magasabb minőségért.

A gourmet étterem high-end színvonalát tökéletesen kiegészítik a belsőépítészeti tervezés tudatosan felépített lépései, valamint a felhasznált anyagok,

hiszen az interior dizájn épp olyan, mint a chef művészete: csakúgy, mint egy ötcsillagos fogás esetén, a kiváló alapanyagok, a választott technológia, valamint az extra hozzávaló, a csipet kreatív szemlélet garantálja a kifogástalan végeredményt.

Az olyan dizájnelemek, mint a bárpult mögötti tálalószekrényben is megjelenő tölgyfa, az asztalokon és egyedi tapétaként a falon diszkréten visszaköszönő márvány, a meleg hangulatvilágítás a tasting menüsor elfogyasztásával összhangban kísérnek egy izgalmas utazásra a pompa világába.

Egy olyan útra visznek el, melyen az eleganciát és a kifogástalan luxus élményt nem a vörös szőnyeg, hanem a szerviz minősége, a minden érzékre ható ízek, illatok és látvány biztosítja. Extra csavar, hogy a Michelin-várományos étterem neve nemcsak a 42 főre utal, akik helyet kaphatnak ezen a váratlan gasztronómiai és dizájnutazáson, hanem A Galaxis útikalauz stopposoknak című könyv szerinti élet értelmére, a 42-re is.

Az élményfókuszú gasztrókalandot további, a hétköznapitól eltérő, apró részletekkel tette gazdagabbá Csap Viktor és a Studio Arkitekter csapata, mint a már említett márvány és fa anyagokból, valamint a tükröződő lapokból született signature bárpult, a fényes, fekete padló, az újraértelmezett neon fények és falikarok, valamint a puha, piton borítású kanapék.

A 42 Restaurant & Bar a katarzis élményt és az élet értelmének hedonista válaszát komplexen teremti a szemnek és a szájnak: gyönyörködni és ízlelni.

Alapvetően vendéglátásra fókuszáló belsőépítészeti és tervezőirodaként működnek. Elsősorban éttermekben, valamint szállodákban ügyesek, mert ezeknek a helyeknek a dizájnját, funkcionalitását értik jól – azaz, hogyan kell egy üzletet úgy kitalálni, hogy sikeresen működjön, és a vendégek jól érezzék magukat. A Studio Arkitekter-portrénk itt olvasható.

dizájn | enteriőr | étterem | 42 | esztergom

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom