Close
Még van időnk felkészülni erre a fantasztikusnak ígérkező dél-amerikai hajóútra

Még van időnk felkészülni erre a fantasztikusnak ígérkező dél-amerikai hajóútra

A Princess Cruise bejelentette, hogy hamarosan kiengedi a kikötőből a Discovery Princess névre keresztelt legújabb luxushajóját, amely a cég történetének legnagyobb óceánjárója és amely a közeljövőben ötvennapos dél-amerikai túrára indul.

Mielőtt azonban nekivágna a floridai Fort Lauderdale-ből induló tizennyolc állomásos turnénak, Európa mellett a Karib-térség és Kalifornia partjait is meglátogatja.

Egy ilyen szuperhajón mondhatni elvárásnak számítanak a legmagasabb szintű kényelemi szolgáltatások, illetve a fejedelmi élmények, ennek érdekében Michelin-csillagos séfek főznek az utasoknak, akik a fedélzeten gyógyfürdőben pihenhetnek, a Sky lakosztály erkélyén ámulhatnak a csodálatos óceáni panorámán, esténként pedig Broadwayt idéző produkcióknak tapsolhatnak.

Az egész dél-amerikai kontinenst érintő utazáson természetesen nem csupán a hajón kínálnak programokat, hanem például megállnak Buenos Airesben és Limában, hogy a vendégek elmerüljenek a két város éjszakai életében, és felkeresnek nyolc, UNESCO Világörökségi védelem alatt álló helyszínt is.

Ez még mindig semmi: a Falkland-szigeteken megfigyelhetik a pingvinek mindennapjait, Guatelamalában vulkán-, Martinique-on rumfőzde látogatás lesz, de felkeresik Rio de Janeiro kultikus nevezetességeit is.

A bátrabbak átrepülhetnek az Antarktiszra egy kis gleccsertúrára, vagy megnézhetnek egy inka erődöt Peruban.

The Discovery Princess először 2021 novemberében szedi fel a horgonyt és indul útnak a Földközi-tenger és az Égei-tenger felé, a bizonyos ötvennapos dél-amerikai túrára 2022. január 6-ig kell még várni.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Travel and Leisure, Unsplash)

körút | dél-amerika | luxushajó | óceánjáró | 18 állomás

FOLYTASD EZZEL

Óriási papírmasépatkány parádézott végig Velencében: megkezdődött a karnevál!

Ezért tedd be a cipődet a szálloda széfjébe

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram