Idén is nagy népszerűségnek fog örvendeni a Balaton

Az Everguest turisztikai tanácsadó cég megbízásából készítettek egy felmérést a magyarországi lakosok nyaralási terveiről.

A felmérést a Tárki közvélemény-kutató intézet végezte el, és olyanokat kérdeztek meg, akik az elmúlt két évben legalább egyszer részt vettek  többnapos belföldi vagy külföldi kiránduláson. A válaszokból kiderül, hogy a megkérdezettek 71,7 százaléka tervez idén egy utazást a járvány visszaszorulása után: 10,7 százalékuk külföldre, 40,2 százalékuk pedig belföldre menne – 20,8 százalékuk pedig belföldre és külföldre is utazna.

A Balaton északkeleti partja

A megkérdezettek 67,1 százalékának fontos célpont a Balaton: Belán Miklós, az Everguest ügyvezető igazgatója szerint a magyar tenger idén is óriási népszerűségnek örvend, és hasonló telítettségre, és még magasabb árakra lehet számítani, mint tavaly ilyenkor. Érdemes lehet így minél hamarabb lefoglalni a nyaralásunkat, mert az árak az idő múlásával csak emelkedni fognak.

És ha már Balaton:

Az egész nyári szezonra lezárják Budapest legdélebbi Duna-hídját

A  Műegyetem mérései alapján csakis így lehet majd biztosítani a Deák Ferenc híd hosszú távú használatát.

(Forrás: Aquamagazin)

terv | járvány | drágulás | Tárki közvélemény-kutató intézet | nyaralás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom