Close
Idén is nagy népszerűségnek fog örvendeni a Balaton

Idén is nagy népszerűségnek fog örvendeni a Balaton

Az Everguest turisztikai tanácsadó cég megbízásából készítettek egy felmérést a magyarországi lakosok nyaralási terveiről.

A felmérést a Tárki közvélemény-kutató intézet végezte el, és olyanokat kérdeztek meg, akik az elmúlt két évben legalább egyszer részt vettek  többnapos belföldi vagy külföldi kiránduláson. A válaszokból kiderül, hogy a megkérdezettek 71,7 százaléka tervez idén egy utazást a járvány visszaszorulása után: 10,7 százalékuk külföldre, 40,2 százalékuk pedig belföldre menne – 20,8 százalékuk pedig belföldre és külföldre is utazna.

A Balaton északkeleti partja

A megkérdezettek 67,1 százalékának fontos célpont a Balaton: Belán Miklós, az Everguest ügyvezető igazgatója szerint a magyar tenger idén is óriási népszerűségnek örvend, és hasonló telítettségre, és még magasabb árakra lehet számítani, mint tavaly ilyenkor. Érdemes lehet így minél hamarabb lefoglalni a nyaralásunkat, mert az árak az idő múlásával csak emelkedni fognak.

És ha már Balaton:

(Forrás: Aquamagazin)

drágulás | nyaralás | terv | balaton | világjárvány

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram