Close
Idén is nagy népszerűségnek fog örvendeni a Balaton

Idén is nagy népszerűségnek fog örvendeni a Balaton

Az Everguest turisztikai tanácsadó cég megbízásából készítettek egy felmérést a magyarországi lakosok nyaralási terveiről.

A felmérést a Tárki közvélemény-kutató intézet végezte el, és olyanokat kérdeztek meg, akik az elmúlt két évben legalább egyszer részt vettek  többnapos belföldi vagy külföldi kiránduláson. A válaszokból kiderül, hogy a megkérdezettek 71,7 százaléka tervez idén egy utazást a járvány visszaszorulása után: 10,7 százalékuk külföldre, 40,2 százalékuk pedig belföldre menne – 20,8 százalékuk pedig belföldre és külföldre is utazna.

A Balaton északkeleti partja

A megkérdezettek 67,1 százalékának fontos célpont a Balaton: Belán Miklós, az Everguest ügyvezető igazgatója szerint a magyar tenger idén is óriási népszerűségnek örvend, és hasonló telítettségre, és még magasabb árakra lehet számítani, mint tavaly ilyenkor. Érdemes lehet így minél hamarabb lefoglalni a nyaralásunkat, mert az árak az idő múlásával csak emelkedni fognak.

És ha már Balaton:

(Forrás: Aquamagazin)

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom