A karckép készítésének elvarázsoló világa

Sokak számára még mindig új ez a fogalom, hiszen valljuk be őszintén, nem gyakran szoktunk karcképeket készíteni, és a környezetünkben sem nagyon jellemző ez a kreatív alkotási folyamat. Mégis napjainkban egyre gyakoribbá válik, hogy valaki karckép készítésére adja a fejét, és nem hiába, csodálatos látványvilág tárul a szemünk elé mindössze néhány perc vagy egy óra leforgása alatt.

 

Könnyed kikapcsolódás fáradt estékre

 

Számtalan kézműves hobbi létezik, aki szeret alkotni, bőven van lehetősége válogatni a sok kreatív technika között. Az Alkoss Otthon kreatív áruház karcképei a legkevésbé igénylik a gondolkodást, az odafigyelést, így amikor fáradtan hazaesik valaki délután vagy este munka után és vágyik valamilyen nyugodt kikapcsolódási formára, akkor a karcképeket nyugodt szívvel ajánljuk neki.

 

Ugyanakkor várakozással, izgalmakkal teli az a néhány pillanat, amíg kiderül, hogy milyen is lesz a feketeségből előbukkanó pazar látvány.

 

Mindössze satírozni kell

 

A karcképek készítése igényel a legkevesebb előkészületet, mindössze némi újságpapírt érdemes előkészíteni a képünk alá, hogy amikor lekaparjuk a felületet, akkor ne az asztalt vagy egyéb, minket környező területet koszoljunk össze. A satírozással sok apró hulladék keletkezik, melyeket utána már csak porszívóval lehet kitakarítani, ezért jó megoldás, ha már előre gondolkodunk és előrelátón valamilyen alátétet, újságpapírt vagy tálcát készítünk be.

 

Lehet, hogy emlékszünk rá, amikor akár a mi gyerekkorunkban vagy gyermekeink körében volt ilyen iskolai feladat, hogy a krétával beszínezett képet le kellett festeni fekete temperával, majd miután megszáradt, jöhetett a satírozás. Ezekben az esetekben tudtuk, hogy milyen lesz az a kép, ami elő fog bukkanni, hisz mi magunk rajzoltuk.

 

Az Alkoss Otthon kreatív áruház gyűjteménye esetében is láthatjuk, hiszen mi választjuk ki a nekünk tetsző darabot, de mégis izgatottan fogjuk várni, hogy mi sül ki majd belőle, tényleg az van-e a képen, mint a csomagoláson.

 

A sötétség, mint fekete mumus

 

Mindenki, aki volt gyerek és van a közelében gyerek, tudja, hogy a gyerekek félnek a sötéttől. Számukra ez egy megfoghatatlan valami, amelybe bele tudnak képzelni mindent, amely számukra egyúttal még félelmetes.

 

Ennélfogva viszont pont, hogy érdeklődéssel fogják szemlélni, ha a közelükben tartózkodó felnőtt épp egy karckép készítésébe fog. Ha az illető nyitott rá, lehet ez egy közös családi program is. Ki tudja, lehet, hogy olyan kommunikációs csatornák nyílnak meg, amelyek eddig zárva voltak és megtudunk a gyermekünkről olyan dolgokat, amelyeket eddig nem mondott el.

Egy dologra viszont figyelni kell. A kép satírozásához csak olyan eszközt adjunk a gyerek kezébe, amellyel biztosan nem sértheti meg magát, és semmiképp ne hagyjuk magára, ha egy ilyen képet csinál! Ha már nagyobb a gyerkőc és biztosan jól kezeli ezt a készletet, akkor nézhetünk számára kifejezetten gyerekeknek tervezett karckép készletet. Ez a webáruházban külön menüpont alatt található, a gyermekekkel végzett közös tevékenységeknél.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom