Close
A tökéletes Rasch Bambino tapétát keresed a gyermeked szobájába?

A tökéletes Rasch Bambino tapétát keresed a gyermeked szobájába?

Talán a gyermek az egyetlen, akiért bármelyik szülő a világ végére is elmenne. Már a fogantatás pillanatától kezdve átalakul a prioritási sorrend, de igazán csak akkor vág arcul a felismerés, hogy mostantól életed végéig a testeden kívül fog dobogni a szíved, amikor a babádat a karodban tartod.

 

Mi sem természetesebb hát, hogy a lehető legjobbat szeretnéd megadni neki mindenből. Akár babát vársz, akár csak simán felújítanád a gyerekszobát, biztosan ismerős a következő jelenet. Heteken keresztül ülsz lakberendezési magazinok, Pinterestes táblák és tapéta webáruházak kínálata fölött, és próbálod összehozni az igényedet a kínálattal.

 

Azért, hogy ez a kutatós idő minél rövidebb legyen, a Wallmaxx Tapéta Webáruház nagyszerű hírekkel rukkolt elő!

 

A gyerekszobába csakis a legjobb minőséget!

 

Nincs a földön olyan ember, aki ne a legjobbat szeretné megadni a gyermekének. Ezért aztán valóban nagy műgonddal és még alaposabb körültekintéssel választjuk ki a babakelengye elemeit. Ugye, te is így vagy ezzel?

 

Ha a gyerekszobát szeretnéd tökéletesen komfortossá tenni, akkor először a legnagyobb felülettel, a falakkal kell kezdened.

 

Ne hagyd azonban félrevezetni magad, csak olyan gyártótól, forgalmazótól vásárolj, aki valóban a prémium minőséget képviseli. Ez bizony legtöbbször az árképzésben is jelentkezik, de őszintén, nem fizetnél ki többet azért, hogy tudd, kiváló alapanyagból készült a termék, és nem hónapokra, hanem évekre tudsz berendezkedni vele?

 

Dehogynem, hiszen a gyermek az első, az ő öröme a legfontosabb mindenekfelett!

 

Rasch gyerektapéta azaz Mesevilág egy kattintással!

 

Minden szülő úgy kezdi, hogy megálmodja a gyerekszoba stílusvilágát. Aztán később már a gyermek egyénisége is beleszól.

 

De elsődlegesen a te feladatod lesz, hogy olyan birodalommal várd, amibe öröm beleszületni. Akár kisfiad, akár kislányod lesz, a kellemesen nyugtató pasztellszínek, az édes minták, a kedves állatok biztosan örömtelivé varázsolnak majd minden percet.

Ne feledd, a gyermeked a körülötte lévő világ megismerését a saját szobájával kezdi, fogadd hát szeretetteljes légkört teremtő tapétával, melyet a Wallmaxx Tapéta Webáruház új Rasch Bambino gyermekkollekciója tökéletesen képvisel!

Teremtsd meg hát azt az álomvilágot, amelyre babád örök életében emlékezni fog! Indítsd útjára egy csodás gyerekszobából, hogy biztonságban és kényelemben kezdhesse meg életét!

Meghitt órák, amik örökre veled maradnak!

Bármennyire is nehézkes minden indulás, a gyermekszobában töltött percek, órák, napok olyan élményt nyújtanak, amik életed végéig elkísérnek.

Amikor már felnőnek a gyerekek, te akkor is látni fogod őket a szobájukban a padlón ülve játszadozva a Rasch mesés tapéta előtt, és akár húsz év múlva is gondolva arra a pillanatra, a szívedet melegség, a szemeidet pedig az öröm és a hála könnyei fogják elönteni!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Alternatív rezsicsökkentési megoldás: spóroljunk hőszivattyúval!

Aminosavak, amelyekre a szervezetnek szüksége van

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom