Close
A világ legjobb rooftop bárjai fantasztikus italokat és még hihetetlenebb kilátást nyújtanak

A világ legjobb rooftop bárjai fantasztikus italokat és még hihetetlenebb kilátást nyújtanak

Elképesztő hangulat, továbbá parádés gasztronómiai élmények egészen látványos panorámával találkoznak ezekben a rooftop bárokban, ahol tényleg azt érezhetjük, hogy a lábunk előtt hever az egész világ!

A New York-i Hotel Hugo rooftop bárjában a kubai életérzést tapasztalhatjuk meg, melyet a zseniális mojitók, a házi tacók és a sziget élénk színei által ihletett dekoráció tesz teljessé.

A lisszaboni H10 Duque de Loulé Limão fedett terasza egy elegáns, exkluzív hangulatú teret alkot, amely kék-fehér dekorációjával a panorámában megjelenő színeket adja vissza.

A Soho House Barcelona tetőtéri medencéje körül piros-fehér csíkos nyugágyak sorakoznak és a Port Vell kikötőre néznek.

A sevillai Gran Meliá Colon teraszáról csodálatos kilátás nyílik a városra. Dani García séf bikaviadal tematikájú gasztrobárja, a Burladero a 21. századi klasszikus andalúz ételeket kínálja.

A firenzei Ponte Vecchio közelében található a Continentale La Terrazza, ahová több mint érdemes betérni egy-két Aperol Spritzre.

A Singapore’s Loofnál a panoráma mellé különleges ajándéktárgyak is járnak.

A Foster + Partners által megalkotott szimmetrikus, londoni Radio bár a Temzére néz.

A londoni Pergola a Paddington Central épületében található és két nyitott bárral, valamint változatos street food-kínálattal várja a vendégeket.

A barcelonai Hotel Pulitzer rooftop bárjában DJ Borja Male gondoskodik a jó hangulatról.

A lisszaboni Bairro Alto kerületben található parkolóház hatodik emeletén alakították ki a Parkot, ami egészen különleges csavart hoz a rooftop bárok körébe.

Fantasztikus koktélok, sangria és hamburgerek kínálják magukat.

A londoni Shoreditch szálloda tetején található olajfák több mint 100 évesek.

A sztárséf, Gastón Acurio ízletes perui ételeket szolgál fel a barcelonai Terrat Rooftop Mandarin Oriental étteremben.

London látképe alkonyatkor a Franks Cafe-ból is egészen látványos, ráadásul olyankor bárrá, művészeti térré és zenei helyszínné válik egyszerre.

A zsírkréta színei merészen találkoznak egymással a The Fox Hotel Dandys Rooftop bárjában, Dél-Brisbane-ben.

A torontói Sky Yard étteremben készül a különleges Beets by Drake koktél, ami vodkából, vermutból, céklából és csillagánizs-szirupból áll.

(Forrás: cntraveller.com)

alkohol | alkoholos ital | rooftop | rooftop bár | ital

FOLYTASD EZZEL

Világvégi éttermek, ahová egyszer be kell térni

Pizzaszakácsként bujkált tizenhat évig az olasz maffia leghírhedtebb tagja

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram