Close
Hihetetlen a kilátás Budapest legjobb rooftop bárjaiból

Hihetetlen a kilátás Budapest legjobb rooftop bárjaiból

Budapest, Budapest, Te csodás – és valóban, sétáljunk akár a pesti, akár a budai oldalon, lépten-nyomon páratlan panoráma tárulhat elénk. Különösen igaz ez, ha a macskakövek helyett a tetőről pillantunk le a városra. Budapest leglátogatottabb skybarjai ráadásul nemcsak lélegzetelállító kilátást, de fantasztikus ételeket és italokat is kínálnak. Instagrammereknek kihagyhatatlan helyek következnek!

Leo Rooftop

A fantasztikus Hotel Clark Budapest tetején, közvetlenül a Lánchíd szomszédságában található a Leo Budapest, amely a város legtökéletesebb kilátását nyújtja.

Egyedülálló elhelyezkedésének köszönhetően egyszerre gyönyörködhetünk a Budai Várban, a Duna világörökségi panorámájában, a Parlamentben és a Lánchídban.

A Leo a csodálatos látvány mellett különleges ételekkel és italokkal is várja a betérőket, a prémium szeszesitalok mellett kihagyhatatlan például a tonhalsteakes nizzai salátájuk.

A nagyvárosi stílusú rooftop bárban csütörtöktől vasárnapig esténként az ország legnevesebb dj-i zenélnek, a folyamatosan full házzal futó Leóba az előzetes asztalfoglalás elengedhetetlen.

The Sky Garden

A 2019-ben nyílt izgalmas történettel megáldott, lélegzetelállító belső terekkel rendelkező Mystery Hotel Budapest luxus butikhotel tetőteraszán kialakított The Sky Garden Rooftop Terrace egyszerre elegáns és könnyed, modern és természetközeli.

Egyfajta oázis, amely kellemes hangulatával, fantasztikus kilátásával és különleges koktéljaival várja a vendégeket.

A nagyjából ötven fő befogadására alkalmas terasz minden nap 16 és 24 óra között tart nyitva, érdemes figyelni a tematikus napjaikat is, ekkor ugyanis egy-egy alkoholon alapuló italkülönlegességeket kóstolhatunk.

High Note Skybar

A High Note Skybar az Aria Hotel Budapest tetején található, a főváros egyik legnagyobb turistalátványosságának számító Szent István Bazilika mellett.

Az egész évben nyitva tartó bárban ehetünk, ihatunk, napozhatunk, sőt, télen a műjégpályájukon még korcsolyázhatunk is.

A rooftop terasz klasszikus bármenüt kínál a vendégeinek, melyek közül messze kiemelkedik a Golden Duck Liver Paté, az egyedi koktélválaszték és a különleges koncepciók mentél megalkotott desszertremekek.

A legjobb budapesti szállodának is megválasztott Aria Hotel terasza kifinomult, nyugodt hangulatot áraszt, éjszaka pedig igazi nyüzsgő metropolita stílusa ejti rabul az embert.

Ez is érdekelhet:

bár | budapest | nagy sztori | buda | kilátás

FOLYTASD EZZEL

Ez a három ital segít elaludni és sokat javíthat az alvásod minőségén is

Lesújtó képet festenek Magyarországról ezek az adatok

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram