Close
A borok szerelmesei imádni fogják az Airbnb új funkcióját

A borok szerelmesei imádni fogják az Airbnb új funkcióját

Az Airbnb felhasználói mostantól egyetlen kattintással megtalálhatják a legjobb szállásokat a történelmi borvidékeken.

Egy borászat vagy éppen egy szőlőültetvény meglátogatása fantasztikus kikapcsolódási lehetőség, ráadásul egyre több pincészet rendelkezik saját szálláshellyel, így

a gasztronómiai élmények után autentikus környezetben pihenhetnek.

A hagyományos szállodák alternatívájaként megjelenő szálláshelyekre mostantól az Airbnb-n is rákereshetünk, hiszen

a weboldalon a szűrő a szőlőhegy kategóriával bővült.

Mint ismert, az Airbnb a múlt hónapban mutatta be új keresési fejlesztését, amelyben a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a szálláshelyekre különböző kategóriák alapján keressenek rá. Több mint ötven tematikus kategóriát különítettek el, ezek között kemping, lakóhajó és miniházak is megtalálhatók.

Az Airbnb szerint a szőlőhegy kategóriába világszerte több mint százezer szálláshely tartozik, ami nem meglepő akkor, ha tudjuk, hogy a pandémia kitörése óta a kétszeresére nőtt a szőlőültetvények, a faházak és a természetközeli szálláshelyek iránti kereslet. A becslések szerint az elmúlt időszakban az Airbnb-n található szőlőültetvények átlagosan tizenegyezer dolláros többletbevételre tettek szert.

Függetlenül attól, hogy az év melyik szakaszában utaznánk, garantáltan találunk egy olyan borvidéket, amit érdemes felkeresni. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a világ tíz legjobb borvidékét, itt pedig arról olvashatsz, milyen varázslatos programmal vár a híres francia borvidéken működő Wine Cab.

(Forrás: Food&Wine, fotók: Getty Images)

pincészetek | szőlőültetvény | airbnb

FOLYTASD EZZEL

Háromszor is gondold meg, hogy ma lemész a Balatonhoz: több kilométeres a torlódás

Öt elvarázsolt sziget Európában, ahol a főszezonban is nyugalmat találunk

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom