Akadályozza meg dolgozói halláskárosodását!

A zaj sajnos ma már állandó eleme hétköznapjainknak. Elsősorban a városokban élők szenvednek tőle nap mint nap.

A modern ipar, a gyárak, a gyári munkakörök kellemetlen velejárója a zajterhelés, ami a hallásra és a stressztűrő képességre is hatással van. A halláskárosodás ma Európában a leggyakrabban elismert foglalkozási ártalom.

A munkavédelem ezért nyomatékosan kitér a zajvédő eszközök alkalmazására. Biztosításuk, használatuk az építkezéseken, gyártósorok mellett vagy útépítéseken dolgozók számára nemcsak ajánlott, de kötelező is.

Zajvédő eszközök

A munkavállalóknak 85 decibel feletti zajterhelésnél megfelelő hallásvédőt kell használniuk. Ezt a munkaadónak kötelessége biztosítani azokban a munkakörökben dolgozók számára, akik esetében ez a terhelés előfordulhat. A Netpolc webáruházban a fültokok különböző variációit találhatja meg dolgozói számára.

A fülvédő vagy fültok magas védelmi szintet nyújt. Ezek a védőeszközök általában véve strapabírók, megerősített kialakításúak.

Ma már elvárás a gyártók felé az ergonomikus kialakítás, a könnyű súly, az állítható hosszúság. Nem szabad elfelejtkezni arról, hogy a dolgozók ezeket a védőeszközöket akár órákon keresztül is viselik, ajánlott az innovatív elveket követő, prémiumgyártók termékeit választani.

Bizonyított tény, hogy a komfortérzet, a kényelem, a súly mind-mind olyan tényezők, amelyek hatással lehetnek a viselőik munkavégzésére, teljesítményére és hozzáállására. Hatványozottan igaz ez a zajvédő eszközökre a neurológiai hatások miatt.

A fültokok új generációja

A munkaruha és a védőeszköz webáruházban olyan fülvédőket talál, amik a magas szintű zajvédelmet garantálják. A Portwest és a 3M márka termékei az ismert márkák közül is a minőséget és a hosszú távú megbízhatóságot képviselik.

Az internetes áruházban található termékek között megtalálható a sisakra szerelhető fültok, a hálós arcvédő fültokkal, de megvásárolható az automatákhoz fejlesztett eszköz is. Elérhetőek különböző iparági igényekre fejlesztett fülvédők is, mint az építkezésekre vagy erdészetre, fakivágásre alkalmas változatok.

Az esztétikum és stílus itt is szerepet kap, így a fültokok is hozzáférhetőek akár munkaruhaszettek részeiként. A láthatósági fültokok pedig nemcsak a dizájnt, hanem a jól láthatóságot is szolgálják.

Vásároljon minőségi fültokot kényelmesen, online!

A Netpolc a dolgozói számára védőfelszerelést vásárló vállalkozásokat ugyanúgy kiszolgálja, mint a viszonteladókat. Fő profilja a minőségi munkavédelmi termékek kis- és nagykereskedelme.

Az internetes vásárlás kényelmét kihasználva gyorsan és egyszerűen beszerezheti a fültokokat. Az egyes termékekhez a webáruházban higiéniai kiegészítőket, szetteket is vásárolhat. Munkatársai egészsége fontos. Keresse a minőségi fülvédőket a Netpolc-nál!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom