Close
Alig maradt januárra itthonról közvetlen járattal elérhető város

Alig maradt januárra itthonról közvetlen járattal elérhető város

Decemberben bővített célállomáslistával várták az ünnepeket a Budapestre járatot üzemeltető légitársaságok: a hónap közepétől összesen ötvenegy úti célhoz jelentettek be légi összeköttetést. Januártól azonban jelentősen redukálódott az elérhető úti célok száma.

Néhány nappal ezelőtt még félszáz városba lehetett közvetlen járattal eljutni Magyarországról, újévtől kezdődően viszont alig maradtak ilyen lehetőségek. A Wizz Air Budapestről Londont, Bázelt, Stockholmot és Eindhovent hagyja meg, Debrecenből pedig csak Londonba repül. A Ryanairnél sem rózsás a helyzet: London, Edinburgh és Dublin marad, az EasyJet pedig csak Bázelbe repül januárban.

A normál légitársaságok közül a KLM Amszterdamba, az Air France Párizsba, a Turkish Airlines Isztambulba, a LOT Varsóba, Wrocławba és Szöulba, az Aeroflot Moszkvába, az Egypt Air Kairóba és Hurghadára, az Emirates Dubajba, a British Airways Londonba, a Finnair Helsinkibe, a Lufthansa Frankfurtba, a Qatar Airways Dohába, a Swiss Zurichbe repül – írja az Utazómajom.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Utazómajom, fotók: Getty Images, Unsplash)

repülés | ferihegy | január | úti cél | budapest

FOLYTASD EZZEL

Ezért a ritka égi jelenségért érdemes lesz kimenni az udvarra a nap közepén

Budapestet is érinti ez a 46 éjszakás, folyami szuperhajós álomutazás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram